Homepage»Informace o počasí»Jak se stát milionářem – objevte jejich strategie a myšlení

Jak se stát milionářem – objevte jejich strategie a myšlení

Čtvrtek 26.září 2019 v 06:00h Přečteno: 1850 x

Jistě mnozí z nás si přejí stát se milionářem nebo i miliardářem. A většina o tom stále jen sní. Ale co když jsou možnosti blíže, než tušíte? Ani náhlá výhra v loterii není zárukou dlouhodobého bohatství. Abyste byli úspěšní, je třeba přemýšlet jako milionáři, pochopit jejich strategie a cíle. Jak investovat, utrácet, vydělat a zajistit si zkrátka finanční svobodu. Chcete-li přestat pouze snít, pak je právě pro vás třídenní trénink Myšlení milionářů. Pracujete, vyděláváte i slušný plat, ale na rodinu a zájmy nemáte přesto čas? Teď máte šanci to změnit a popovídat si naživo s těmi, kteří to dokázali.

Myšlení milionářů, jejich investice a nástroje k finanční nezávislosti

Autorem tohoto unikátního tréninku mentality bohatých je Radek Karban, profesionál v oboru budování finanční nezávislosti a trénér mentality a prosperity. Naučte se přemýšlet jako milionáři, ovládněte jejich strategie a objevte, jaké investice jsou skutečně výnosné a smysluplné v dlouhodobém horizontu. Kromě Radka Karbana na tréninku potkáte i další úspěšné podnikatele, experty a vizionáře, kteří se chopili příležitostí. A mnozí se mnohokrát spálili, ale šli dále za svými cíli. Změnit pohled na peníze, bohatství a finanční nezávislost je tím, jak toho dosáhnout. Zajistěte si včas exkluzivní vstupenku, Vaši možnou bránu k bohatství.

Pochopte mentalitu bohatých a jděte za svým milionářským cílem

Pravda, nebude to za týden ani tři měsíce. Ale třeba za 3 roky již můžete žít zcela jinak, než doposud. Nejbohatší miliardáři dostali nápad, chuť a odvahu do toho jít. Začít podnikat a přemýšlet jinak. Vybudovali systém investic, pasivních příjmů a ovládli mysl milionářů. Investovat svůj čas a proměnit jej na svou finanční svobodu. Možná Vás inspiruje citát, který je de facto krédem tohoto tréninku - „Pokud chcete COKOLIV změnit ve vašem materiálním světě, ve své realitě, pak se musíte NEJPRVE zaměřit na váš vnitřní svět! Jen tudy vede cesta k vaší finanční nezávislosti, která VYDRŽÍ!” - Radek Karban. Trénink je pro všechny, kteří nechtějí o penězích snít, ale kteří je chtějí opravdu mít. Vybudujte si svůj svět, který Vás nebude omezovat. A jednou třeba i Vy budete přednášet na tomto tréninku mysli milionářů.

Zdroj: PR článek.