Homepage»Informace o počasí»Nezapomeňte na cestovní pojíštění na své dovolené

Nezapomeňte na cestovní pojíštění na své dovolené

Pátek 5.srpna 2016 v 07:17h Přečteno: 3439 x

Abyste byli s cestovním pojištěním spokojeni, zvažte několik důležitých kritérií.

Na dovolenou do zahraničí se každoročně vydává velká část našich obyvatel. Ať už máme děti, jsme sami, nebo jedeme ve dvou, vždy je důležité, abychom mysleli na kvalitní cestovní pojištění do zahraničí. Právě ono, s dostatečně vysokým krytím, na které je dobré dát si pozor, nám může ušetřit velkou hromadu peněz a starostí.

Přemýšlejte o své cestě „ven“

Než uzavřete smlouvu o cestovním pojištění do zahraničí, zamyslete se, za jakým účelem z ČR cestujete, co budete dělat na místě pobytu, zda je tady vyšší předpoklad, že se zraníte, nebo ne, jestli budete chtít pojistit i svoji neustálou nešikovnost, batožinu…

Pojistit se dá takřka cokoli, otázkou potom zůstává, do jaké výše škody bude pojišťovna škodu hradit. Mnoho lidí si uzavře základní, výhodný a levný balíček cestovního pojištění, ale až v okamžiku, kdy potřebují pomoc pojišťovny a chtějí uplatnit pojistnou událost, zjistí, že pojištění se nevztahuje na spoustu věcí, příp. kryje škodu jen z velmi malé části.

Dostatečné informace i vícero nabídek pro možnost volby

Abyste si mohli porovnat ceny jednotlivých pojišťoven a také zjistit, co ta či ona nabízí za cenu pojistného, příp. jaké výhody či odměny z něho plynou, je dobré poohlédnout se po internetových stránkách, které shromažďují nabídky jednotlivých pojišťoven. Vy si je tak snadno porovnáte a vyberete si, co vám nejvíce „sedí na míru“.

Jednou takovou možností jsou webové stránky ePojištění.cz. Najdete zde všechny přední a spolehlivé pojišťovny, které se na našem trhu nachází, a během pár minut si porovnáte nabídky jednotlivých z nich. Je to mnohem pohodlnější, než např. obcházet pobočky pojišťoven, prohlížet reklamní letáčky a trávit tak zbytečně mnoho času.

Jestliže se obrátíte na ePojištění.cz, získáte spolehlivého partnera, díky němuž budete mít vždy cestovní pojištění v pořádku a s krytím, které vás ochrání.

Zdroj: PR článek.