Homepage»Informace o počasí»Romantika v Řecku

Romantika v Řecku

Sobota 4.února 2017 v 16:31h Přečteno: 2600 x

Toužíte se nadechnout prohřátého voňavého vzduchu, poslouchat šumění moře, nastavit ramena rozpálenému slunci a zabořit chodidla to teplého písku? Otevřete smysly Řecku! Jak takovou cestu vybrat a vrátit se z ní zamilovanější, než kdy dřív?

Při výběru nemyslete jen sami na sebe

Romantická dovolená je jen o vás dvou, a právě proto je důležité dbát i na potřeby a záliby toho druhého. Stále oblíbenější jsou skvělé resorty jen pro dospělé na atraktivních místech Řecka. Pokud se chcete vyhnout nervozitě a hádkám, zajistěte, ať si každý najde to své a vybírejte destinace s bohatou nabídkou jako jsou pláže, sportovní aktivity, památky nebo obchodní centra. Jeden den se tak můžete opalovat na pláži, druhý vyrazit na vyhlídku a třetí den navštívit jedinečné památky. Každý den navíc můžete zakončit v řecké taverně na pobřeží s fantastickým jídlem a neméně dobrým pitím.

Svatební cesta

Pokud přemýšlíte o svatební cestě, která je nesporně zaslouženým odpočinkem po hektických svatebních přípravách, tak na řeckých ostrovech naleznete pro své líbánky nespočetně krásných míst. Nerušené soukromí, zábava, sport a pro odvážlivce i nějaké to dobrodružství. Například romantický ostrov Santorini je oblíbenou destinací novomanželů. Většina hotelů navíc poskytuje na uvítání víno, ovoce nebo drobné upomínkové dárky.Pokud se tedy rozhodnete zažít skvělou svatební cestu, využijte profesionálních služeb cestovní kanceláře Greece Tours, kde vám připraví zájezd na míru podle vašich představ a požadavků, včetně termínu, který vám bude nejvíce vyhovovat.

Domluvte si zájezd s ověřenou cestovní kanceláří

Na dovolené vás mohou potkat i nepříjemné komplikace. Pobytové místo je třeba daleko od nejbližšího letoviska nebo hotel nemusí vypadat jako na fotografiích a z katalogu nastává zklamání. Právě proto je lepší zájezd plánovat s ověřenou cestovní kanceláří, která má hotely vyzkoušené a doporučí vám místo přesně podle vašich představ.

TIP

Na www.greece-tours.cz naleznete širokou škálu zajímavých zájezdů i víkendových pobytů, které jsou zaměřeny nejen na zamilované. Nabízí samozřejmě i zájezdy pro rodiny s dětmi a řadu dalších možností dovolené na těch nejkrásnějších místech Řecka.

Zdroj: PR článek.