Homepage»Informace o počasí»Vstupenky na Mistrovství světa v hokeji 2017 jsou již k mání

Vstupenky na Mistrovství světa v hokeji 2017 jsou již k mání

Středa 11.ledna 2017 v 09:04h Přečteno: 4553 x

Vidět Mistrovství světa v hokeji 2017 nemusíte jenom v televizi, nebo na internetu. Pokud si chcete užít neopakovatelnou atmosféru, pamatujte na to, že lístky přímo do místa dění jsou aktuálně již k mání.

Jak je u šampionátu zvykem, lístky jsou v prodeji hned v rámci několika konkrétních fází. Stejné je to každý rok a je to z toho důvodu, aby bylo možné nejprve prodat jednotlivé balíčky na určité týmy nebo dny a poté bylo možné koupit si i klasické vstupenky. Co se také nezměnilo, to je i samotný prodej lístků. I když je na internetu lze koupit na celé řadě různých míst, je třeba říci, že nejjistější volbou jsou zcela určitě oficiální stránky šampionátu, kde je jistota, že půjde o lístky pravé a samozřejmě i platné.

Některé balíčky jsou na Mistrovství světa v hokeji 2017 už doprodané

První předprodeje spojené s balíčky, ve kterých figurovaly týmy Francie a Německa, které byly k dispozici v rámci těchto zemí, jsou již ukončené. Je to dáno tím, že jejich prodej končil už na začátku roku 2016, i když Mistrovství světa v hokeji 2017 mělo být od tohoto data až za 1,5 roku. O půl roku dříve byl ukončen i předprodej celoskupinových balíčků, o které je v rámci prodeje také poměrně velký zájem. Ani tyto balíčky si již nekoupíte. Ať už z důvodu vyčerpání kapacity, tak samozřejmě i z toho důvodu, že oficiální termín předprodeje již skončil.

Jaké lístky si na MS v hokeji 2017 ještě koupíte?

Podívejte se s námi také na to, jaké lístky jsou ještě k dispozici. Jsou to známé denní balíčky, stejně jako to jsou takzvané týmové balíčky. Ty je možné na MS v hokeji 2017 koupit až do konce února roku 2017. Aktuálně jsou v prodeji, a kdo chce vstupenky koupit oficiální cestou, ten by neměl váhat. Po ukončení tohoto konkrétního typu předprodeje budou k dispozici ještě klasické jednodenní vstupenky, na konkrétní vybraná utkání. Ty budou k dispozici až od března roku 2017.

Zdroj: PR článek.