Homepage»Informace o počasí»Zima slibuje mnoho sněhu. Slevové pobyty pro dva nezklamou

Zima slibuje mnoho sněhu. Slevové pobyty pro dva nezklamou

Úterý 29.listopadu 2016 v 21:27h Přečteno: 2851 x

První odhady meteorologů jasně ukazují, že letošní zima by měla být poměrně povedená. Hlavně v horských oblastech. Slevové pobyty pro dva jsou proto lákavou možností, jak si sněhu užívat.

Právě kombinace nízkých teplot a dostatku sněhové pokrývky je to, co od zimního počasí očekáváme. Podle prvotních zpráv by letošní zima měla být v tomto směru celkem zajímavá. Tedy s dostatkem sněhu, který by měl vydržet. To je pro všechny milovníky zimních sportů skutečně dobrou zprávou, jelikož vyrazit nejenom za lyžováním bude jednodušší.

Kam vyrazit na slevové pobyty pro dva

Pokud předpovědi počasí meteorologům vyjdou, rozhodně se máte na co těšit, jelikož sněhu by mělo být dost i u nás. To znamená, že slevové pobyty pro dva nemusí být nutně spojeny s návštěvou zahraničí. Můžete tak vyrazit na oblíbené české hory. Jistou budou opět Krkonoše, stejně jako Jeseníky, nebo Šumava. Stejně tak to mohou být ale i různá menší střediska, kam lze vyjet za lyžováním, snowboardingem, nebo jinou aktivitou. Hitem jsou třeba i Orlické hory, nebo neméně lákavé Beskydy. Možností je více než dost. Samozřejmě čím vyšší poloha, tím více sněhu se očekává.

Zkuste také slevové portály na wellness pobyty

Že bude letošní počasí návštěvníkům hor nakloněno, to již víte. Nezapomínejme proto zmínit, že lákadlem budou určitě pobyty na několik dní, díky kterým si lze naplno užívat všechny běžecké i sjezdové tratě, které podle prvotních předpovědí bude pokrývat hlavně přírodní sníh. Tělo však bude potřebovat také relaxaci. Proto doporučujeme podívat se na slevové agregátory, kde si najdete dostupné slevové portály na wellness pobyty. Půjde o kombinaci pobytu, kdy přes den můžete aktivně lyžovat, zatímco večer vás čeká skvělé zázemí místního relaxačního centra, kde dokonale uvolníte své svaly a naberete potřebnou energii na druhý den. Vyrazit lze na víkend, ale i na celý týden.

Zdroj: PR článek.