Homepage»Novinky na webu»3 způsoby, jak omladit vaši pleť

3 způsoby, jak omladit vaši pleť

Úterý 21.listopadu 2017 v 07:00h Přečteno: 2238 x

Stárnutí se na každém z nás projevuje trochu jinak. Pánové nejčastěji trpí ztrátou vlasů, ženy se naopak setkávají s celulitidou nebo s vráskami na čele, kolem očí a kolem úst. Muži tyto projevy stárnutí mnohdy ani neregistrují, zatímco ženy počítají, kolik vrásek jim za týden na čele přibylo. Když jim přibude byť jen jedna vráska, už začnou toužit po něčem, co je může omladit. Elixír mládí bohužel nefunguje a ani neexistuje (zatím), ale existuje několik možností, jak opět získat mladistvý vzhled pomocí omlazení pleti.

Na pleti se podle všeho pozná všechno – vaše trápení či starosti, radosti i strasti. Pokud máte časté vyrážky na těle, může to být z důvodu nadměrného stresu. Vrásky na čele třeba svědčí o velkém množství trápení. Abyste však všechny tyto životní bolesti zamaskovali, stačí si jenom nechat omladit pleť. Budete tak opět vpadat na dvacet.

Dnes můžete omladit pleť jakkoliv – chirurgicky, plasticky, přírodně či dermatologicky. Pojďme si proto nyní zmínit ty nejefektivnější možnosti, které nám pomůžou dosáhnout opět mladého vzhledu.

Kosmetika

1) lifting obličeje

Na vrásky a na povadlou pokožku je naprosto nejlepší neinvazivní lifting obličeje. Lifting obličeje vám omladí pleť, aniž by se vám jakkoliv zasahovalo do těla. Oblíbeným liftingem je lifting Thermage, který je oblíbený hlavně u hollywoodských hvězd. Je bezbolestný, proto se nemusíte bát tohoto zákroku.

2) dermální výplně

Další možností, která vám pomůže stoprocentně omladit pleť, jsou výplně. Výplně jsou tělu naprosto přirozené – vyplňují hluboké vrásky, ale taky i nepříjemné rýhy na obličeji. Pokud vám v některých místech chybí objem, bude doplněn.

3) redermalizace

Novinkou v dermatologickém světě, která vám pomůže omladit vaši pleť, je takzvaná redermalizace, což je unikátní metoda intenzivního omlazení pokožky. Jedná se o ošetření, během kterého dojde k obnovení pokožky a zároveň se jedná o jakousi prevenci stárnutí. Využít tohoto ošetření mohou i ti, kteří s vráskami či se stárnoucí pletí ještě výrazně nebojují.

Zdroj: PR článek.