Homepage»Novinky na webu»5 tipů, jak si vybrat kvalitní půjčku přes internet

5 tipů, jak si vybrat kvalitní půjčku přes internet

Úterý 22.května 2018 v 13:00h Přečteno: 1685 x

Na internetu lze dělat cokoliv. Bavit se, vyhledávat předpovědi počasí, zjišťovat zprávy a aktuality, nebo je možné vybrat si zde půjčku. Nejenom, že lze najít tu nejvýhodnější, kam se může zařadit třeba populární Omega půjčka. Je možné vybrat i tu, která bude spojena s několika dalšími pozitivy, kam můžeme zařadit hlavně tato:

  • Férový přístup
  • Rychlé vyřízení
  • Široký výběr částek

Pokud se rozhodnete vybírat online, podívejte se na 5 důležitých a hlavních věcí, kterých se doporučujeme držet. Jedině tak budete mít jistotu, že zvolíte správně.

Hleďte na to, u koho si půjčujete

Zatímco banky celkem dobře znáte, jelikož jich na trhu není zase až tolik, u nebankovních společností to nemusí být  zase až tak jednoduché. Pokud vyhledáváte kvalitní půjčku, je určitě dobré vědět a znát, u koho si půjčujete. Základem by mělo být dohledání důležitých kontaktních informací, které vám jenom potvrdí, že jste na správném místě. Dále je třeba hledět na to, aby se jednalo i o známého poskytovatele. Pokud jde o jeden z příkladů, určitě nelze opomenout produkt, kterým je stále populárnější rychlá Planet půjčka. Pro toho, kdo hledá půjčky před výplatou, a není si jistý volbou správného poskytovatele, je toto směr, se kterým nelze šlápnout vedle.

Vybírejte tam, kde je možné i online schválení

Výběrem půjčky není jenom o tom, že si vyberete tu pravou, uvedete několik informací a poté bude opět nutné absolvovat osobní kontakt. Pokud hledáte skutečnou jednoduchost, dbejte i na to, aby konkrétní poskytovatel uměl žádost i online vyřídit. Bez hledu na počasí, den v týdnu, nebo konkrétní čas. Zde však počítejte s tím, že se neobejdete bez nahrání některých dokladů, kam může patřit:

  • Občanský průkaz a řidičský průkaz
  • Výplatní páska nebo výpis z účtu
  • Vaše aktuální fotografie pro ověření dokladů

Mějte o půjčce jasný přehled

Při výběru půjčky přes internet narazíte i na takové poskytovatele, kde nejprve vyplníte několik osobních údajů a teprve poté se vám zobrazí možnosti půjčky, nebo půjček. Toto příliš nedoporučujeme. Lepší je vždy nebankovní půjčka online. Taková, kde si sami nejprve navolíte charakteristiku půjčky, jaká vám vyhovuje. A to s ohledem na výši půjčené částky, ale i termín splácení, nebo výši splátky. Správný online poskytovatel by vám měl hned poskytnout informace o tom, jak a kolik budete splácet, jaký bude úrok a jaké bude RPSN, stejně jako vám poskytne informace o tom, kolik celkem zaplatíte a kolik přeplatíte.

Porovnávejte a vyberte tu nejvýhodnější

Nikdy nekývněte na první nabídku, kterou uvidíte. Vždy je třeba vybírat a porovnávat. A to proto, abyste vybrali takovou půjčku, která bude tou stoprocentně nejvýhodnější. Naší radou je využít srovnávače půjček. Moderní možnosti založené na tom, že si online porovnáte jednotlivé nabídky. A to na specializovaných webech, které úvěrový trh monitorují. Máte tak možnost zjistit, zda konkrétní poskytovatelé vyhovují vašim potřebám s ohledem na částku a splatnost, ale máte i možnost zjistit, zda vašim potřebám odpovídá i úvěrová sazba. Vždy doporučíme najít tu nejnižší a zde si následně požádat.

Hledejte rychlost a jednoduchost

Poslední naše rada spojená s výběrem půjčky přes internet se týká toho, že byste měli hledat hlavně rychlost a také jednoduchost. Základem by měla být taková možnost, kde k vyřízení stačí jenom několik málo údajů, stejně jako taková možnost, kde se dá vše vyřídit jednoduše online. V tomto směru dominují nejenom mikropůjčky, ale i mnoho jiných nebankovních půjček. Stačí vyplnit pár informací, nahrát potřebné doklady a jiné informace, a potvrdit smlouvu. Klasickou může být vyřízení i v řádech několika hodin. Ti nejlepší poskytovatelé lákají na to, že vše vyřídí i do několika málo minut. To se hodí nejenom těm žadatelům, kteří na peníze opravdu spěchají.

Zdroj: PR článek.