Homepage»Novinky na webu»6 tipů jak se obléci do chladného a deštivého počasí

6 tipů jak se obléci do chladného a deštivého počasí

Středa 24.října 2018 v 09:10h Přečteno: 1767 x

S přicházejícím podzimem a nízkými teplotami roste potřeba se více zateplovat, pojďme se podívat čím se nechat zahřát. Podzimní móda zahřeje a zároveň může být stylová. A nemusí Vás to zruinovat, využít můžete mnohé slevové kupony.

Elegantní kabát

Kabát je dobrý základ. Dalo by se skoro říci povinnou výbavou každé dámy. Je praktický, protože svou délkou zakrývá všechny důležité části těla. Skvěle se hodí k botám na podpatku i k teniskám, a s kožešinou nebo kapucí vyhoví i horšímu počasí. Co se týče barev, materiálů a vzorů, nejsou takřka žádná pravidla. Frčí například ty v retro stylu, sytých barvách či s károvými vzory, vyberte si ten svůj, třeba ve stylovém butiku Bibloo s atraktivními slevami. U pánských kabátů platí takřka totéž, zahřeje a bude elegantním outfitem.

Bunda hřejivá a moderní

Vsadit lze i na stylovou nepromokavou bundu. Pánská nebo dámská, její hlavní účel je zahřát. Nepromokavá úprava, hutná péřová bunda nebo kožená. Můžete střídat bundu a kabát.

Klobouk

Klobouk může být pro někoho znakem škrobenosti, avšak je vznešeným a nadčasovým doplňkem. Většina dam se ohrazuje, že neví jak nebo v jaké kombinaci ho nosit. Vezměte si ho ke kabátku nebo kožené bundě, a pak si pořiďte třeba klasický podzimní model s širokou krempou. Budete jím tak překvapena, že nakonec koupíte klobouk nebo čepici i svému partnerovi.

Boty

„Dobrá žena s dobrým párem bot nemůže být nikdy ošklivá.“ tvrdila Coco Chanel. Dobré boty musí být a to šik polobotky, kotníkové (například kovbojky), kozačky (aby byla noha pěkně v teple),  holínky (noha pěkně v suchu), a aspoň jedny teplejší tenisky.

Nezbytné hřejivé doplňky

Nezbytnými služebníky pro nevlídné počasí jsou šátky a šály, rukavice i čepice. Zajímavě zvolený šátek, dokáže vykouzlit stylovou eleganci, navíc má multifunkční použití, třeba elegantně po italsku kolem hlavy. Rukavice se nabízejí i delší k loktům, zainvestujte do kožených, vyplatí se to.

Barvy

V sychravém počasí nic nezvedne náladu tolik jako barvy. Zahalte se do tónů podzimního listí nebo vsaďte na syté a výrazné barvy. Budou pestrým článkem Vašeho podzimního outfitu. Neostýchejte  se experimentovat, žlutá, oranžová, červená, fialová, zlatá… A nebojte se hledat další inspirace, třeba podle celebrit.

Zdroj: PR článek.