Homepage»Novinky na webu»Čeká nás 14 dní deště. Víte, kam schovat mobil?

Čeká nás 14 dní deště. Víte, kam schovat mobil?

Středa 8.května 2019 v 08:14h Přečteno: 2410 x

Podle meteorologů čeká Českou republiku zhruba ještě 14 deštivých dní. Nebudeme si stěžovat, příroda už svlažit potřebovala. Zároveň ale nechceme sedět jen doma a nic nedělat. Nebojte se, člověk není z cukru. A jak se říká, neexistuje špatné počasí, jen špatné oblečení.

To stejné platí i pro váš mobilní telefon. Můžete ho brát i na výlety do deště s sebou. Jen je třeba mít doma v zásobě potřebné vybavení. Pak vás nic nezaskočí.

Extra vodotěsná pouzdra na mobil

Začneme hned tou nejodolnější variantou. Tou jsou vodotěsná pouzdra na mobil. Je to nejlepší (nejbezpečnější) varianta ochrany mobilního telefonu před vodou. S tímto pouzdrem se můžete i koupat, takže si můžete být jisti, že váš mobil bude v tomto obalu před deštěm v bezpečí. Tuto variantu pouzdra doporučujeme všem trampům, kempařům, cestovatelům ale třeba i vodákům. Pouzdra jsou malá, skladná a přes průhledné okno jde mobil i uzavřeném stavu ovládat. Výhodou je, že pouzdra jsou univerzální. Takže i když si někdy koupíte jiný mobilní telefon, voděodolné pouzdro můžete bez obav používat dál – i s novým telefonem. Fotografii, jak se mobil do voděodolného pouzdra vkládá jsme si vypůjčili z webu www.promobily.cz

Voděodolná pouzdra na kolo

Sportovci vědí, že zůstat zavřený doma, je jako zavřít lva v kleci. Když už nevydržíte a i přes deštivé počasí vyrazíte na kolo, zvolte variantu voděodolného držáku na mobil. Tyto držáky mají voděodolný zip a velké průhledné okno, přes které je na mobil skvěle vidět. Telefon vám nezmokne, ale vy můžete stále vidět na displej – třeba na navigaci nebo sledovat vaši tepovou frekvenci. Opět jsou tato pouzdra univerzální (takže není problém je využívat s různými typy telefonů) a přes průhledné přední okno jde telefon ovládat.

 
Zdroj: PR článek.