Homepage»Novinky na webu»Čeká nás oteplení, dovolí vám BMI kalkulačka odhodit svršky?

Čeká nás oteplení, dovolí vám BMI kalkulačka odhodit svršky?

Pondělí 6.května 2019 v 13:28h Přečteno: 2247 x

Je tu květen, který je spojený s postupným oteplováním. I když samotný začátek tohoto měsíce ještě není úplně ideální, následující týdny mají ukázat, že už se nemusíme bát chladu. To pochopitelně znamená jak to, že můžeme trávit více času venku, tak i to, že můžeme postupně odhazovat svršky. A zde může pro mnoho lidí nastat problém. Výpočet BMI jim ukazuje vyšší hodnotu a tak se jim moc nechce odhalovat, jelikož jejich nadváha bude viditelná více, než v zimě, v několika vrstvách oblečení.

BMI kalkulačka vám řekne, jak na tom jste a zda máte mít obavy

U pánů to jsou trička a kraťasy, u žen zase šaty nebo sukně, které patří v májovém počasí k samozřejmému oblečení. Nejenom, že se v něm nemusíme bát chladu, ale také je možné nachytat první sluneční paprsky a opálit se. Jak zjistit, jaký model oblečení si můžete dovolit? Prozradí vám to BMI kalkulačka, která jednoduše řekne, zda máte váhu optimální, nebo naopak váhový problém. Pokud jde o případ první, můžete vyrazit o májových dnech v čemkoliv. Pokud druhý, stále je ještě dost času nějaké to kilo shodit.

Májové počasí může lákat i k opalování. Dovolá vám hodnota BMI vzít plavky?

Když vyjde počasí ideálně, může to znamenat, že několik nejteplejších dní může lákat i k opalování. Na návštěvu koupaliště to sice ještě nebude, ale lehnout si třeba na zahradu u domu, může být řešením, jak nachytat první bronz. A v tu chvíli můžete opět řešit svou hodnotu BMI a to, jak budete vypadat v plavkách. Zatímco v soukromí vaší zahrady je to víceméně jedno, pamatujte na to, že přijde červen, červenec a srpen, když už budete v plavkách častěji. Pokud se stydíte, je stále čas zapracovat na své postavě. Hezké počasí bude stvořené k běhu, jízdě na kole a dalším outdoor aktivitám. Ideální možnost, jak shodit poslední tukové zásoby, které byly nabrány v období zimy.

Zdroj: PR článek.