Homepage»Novinky na webu»Cestovní zážitky k Vánocům

Cestovní zážitky k Vánocům

Pátek 15.prosince 2017 v 14:00h Přečteno: 2129 x

Nevíte, co koupit na poslední chvíli své drahé polovičce k Vánocům? Nechce se vám čekat v dlouhých frontách u pokladen a procházet se davy nakupujících? Toužíte vybrat dárek, na který byste vy a ani váš partner či partnerka dlouho nezapomněli? I ty nejlepší dárky se dají nakoupit skrze internet! V případě zážitkových dárků se ani nemusíte bát, že vám je přepravci nestihnou dopravit. Stačí je totiž zaplatit pomocí platební karty a ihned vytisknout. I zdánlivě jednoduše nakoupené dárky tak mohou udělat obrovskou radost. Vám i vašim nejbližším.

Prodlužte si víkend

Stejně tomu může být i v případě prodlouženého víkendu pro dva. Společně strávený víkend může mít mnoho podob. Jednou z nich jsou například wellness aktivity, anebo aktivní sportování v podobě turistiky či cyklistiky. Mnoho lidí si ale také užívá tzv. eurovíkendy. Během nich mohou se svojí drahou polovičkou objevovat místa, která dosud neviděli, ochutnávat cizokrajné pokrmy a potkávat nové lidi. Tento způsob cestování je oblíbený zejména u vysoce časově vytížených lidí, kteří si nemohou dopřát dlouhé dovolené, ale chtějí přitom poznávat Evropská města a metropole.

Firma na zážitky

Cestovní zážitky lze pohodlně nakoupit na stránkách www.firmanazazitky.cz/levne-eurovikendy/. Množství hotelů v hotelové síti zaručuje cestování de facto po celé Evropě. Kupte voucher a získejte 3 noci pro dva ve kterémkoliv hotelů ze sítě Hotelcard. Jediné, co musíte zařídit sami, je polopenze, která není součástí ceny. Europoukaz obsahuje tři čísla, každé z nich pak platí na jednu noc. Budete-li chtít strávit tři noci v jednom hotelu, anebo budete-li chtít každou noc strávit jinde, záleží pouze na vás! Užijte si levné cestování s hotely Hotelcard. Allegria vám ráda pomůže.

Zdroj: PR článek.