Homepage»Novinky na webu»Chladící ručník aneb velký pomocník malých rozměrů

Chladící ručník aneb velký pomocník malých rozměrů

Čtvrtek 18.července 2019 v 18:00h Přečteno: 1878 x

Efektivní ochlazení během parného léta si přeje každý z nás. Právě proto se v posledních dnech stal velmi oblíbenou součástí domácnosti chladící ručník.

Velký zázrak vždy po ruce

Chladící ručník je vyroben z velmi lehkého materiálu, který po namočení produkuje chlad v průměru 2 – 4 hodiny. Vše funguje na principu odpařování – tedy bez chemické reakce. Malé rozměry ručníku zajistí, že si ho můžete vzít s sebou kdykoliv a kamkoliv. Speciálně navržená tkanina mikrovlákna dokáže udržet teplotu až o 25 °C nižší, než je běžná teplota lidského těla.

  

Velkou výhodou chladícího ručníku je odolnost proti oděru, roztržení, potu a UV záření. Díky tomu lze tento zázrak používat opakovaně naprosto bez obav.

Výlety, sport, turistika

Teplé počasí láká ven rodiny s dětmi, jednotlivce i sportovce, kteří při dlouhém pobytu na slunci riskují své zdraví. V tomto období je velmi důležité dbát zvýšené opatrnosti a průběžně poskytovat svému tělu ochranu proti přehřátí organismu. Chladící ručník je ideálním parťákem pro dlouhé cesty autem, turistiku, sport i obyčejné lenošení na zahradě nebo u vody.

Po jednoduché aktivaci namočením, důkladným vyždímáním a protřepáním stačí chladící ručník zavázat kolem hlavy jako šátek, čímž získáte její efektivní ochranu před sluncem. Během turistiky můžete šátek přehodit přes ramena. Tím docílíte okamžitého ochlazení celého těla a zároveň ochráníte svá ramena před nežádoucím spálením.

Zdraví

Chladící ručník neslouží pouze k ochlazení těla během léta. Vysoké horečky při nachlazení se mohou objevit kdykoliv během roku. V takové situaci je chladící ručník záchranou, kterou rozhodně musíte mít. Díky své schopnosti dlouhého produkování chladu skvěle poslouží jako chladivý obklad na čelo, ruce nebo nohy.

Chladící ručníky můžete nakupovat ve třech různých barevných variantách a s praktickým obalem na cesty na www.chladicirucnik.cz.

 

Zdroj: PR článek.