Homepage»Novinky na webu»Čím oživíte vánoční večírek?

Čím oživíte vánoční večírek?

Čtvrtek 23.listopadu 2017 v 18:15h Přečteno: 1765 x

Pomalým, ale jistým krokem k nám míří vánoční svátky. Nakupovat vánoční dárky nesmíte zapomenout nejen pro své blízké, ale taky byste nějakou drobnost měli pořídit i svým zaměstnancům, kteří tvoří vaši společnost. Ve firmách už je poměrně zvykem, že se chvilku před vánočními svátky uspořádá nějaký večírek, kde se vzájemně pobavíte a na němž si popřejte šťastní a veselé. Jakožto lídr společnosti byste letos tento večírek mohli trochu okořenit – třeba rozdáváním vánočních dárků.

Během vánočních svátků budete určitě nechávat tisknout vánoční reklamní předměty pro své obchodní partnery. Nechte si vyrobit o pár kousků více a udělejte radost i vašim zaměstnancům. Vánoční večírek tak uděláte mnohem příjemnějším a v očích zaměstnanců postoupíte opět o úroveň výš.

Než vánoční večírek vypukne, nechte postavit do firmy stromeček (třeba jenom umělý) a pověste na něj vánoční punčochy (samozřejmě s logem vaší společnosti). K logu společnosti ale tak nechte napsat jméno zaměstnance, ať si svou punčochu bude moct najít. A pak do těchto punčoch vložte vánoční reklamní předměty, které potěší!

A aby na vánočním stromečku neseděly jenom punčochy, nezapomeňte na něj pověsti i vánoční baňky s vlastním potiskem, ať je stromeček bohatší.

Co o punčoch dát?

Jelikož punčochy nebudou zrovna velké, měli byste do nich dát něco menšího, přesto praktického. Jelikož takových propisek není nikdy dost, vhoďte každému zaměstnanci do punčochy propisku. Mužům do punčochy vhoďte taky kapesní nůž STEEL, na který natisknete logo společnosti, nebo třeba MULTI-TOOL, což je vlastně víceúčelový nástroj, který v sobě má ukrytý nejen nůž, ale i kleštičky.

A co vhodit do punčochy ženám?

Ženám můžete vhodit do punčochy například multifunkční šátek, který využijí nejen během zimy, nebo třeba vánoční čepici s logem společnosti, která v nich probudí tu pravou vánoční atmosféru!

Zdroj: PR článek.