Homepage»Novinky na webu»Do léta s větším dekoltem?

Do léta s větším dekoltem?

Čtvrtek 8.března 2018 v 08:37h Přečteno: 1709 x

S obavami počítáte dny do letní sezóny. Chcete zvětšení a zpevnění poprsí, ale z rad na internetu vám jde hlava kolem. Přitom čas se krátí…. Poznejte zaručené metody na výrazný dekolt a tipy, jak to urychlit.

Mnoho žen naletí reklamám na zpevňující a hydratační krémy, magické pilulky a bylinky (pískavice, fenykl apod.). Bohužel nežijeme ve světě čar a kouzel – veřejnost i odborníci vám potvrdí, že tudy cesta nevede.

Módním trendem jsou injekce s kyselinou hyaronovou. Nevýhodou je cena – připravte si minimálně osmdesát tisíc. Navíc efekt se do pěti let vytratí a odborníci varují před zdravotními riziky.

I tak můžete docílit zvětšení prsou přírodně a bez plastiky. Základem je úprava životního stylu. Pohyb, cvičení, kouření a jídelníček – čtyři věci, které se odrazí nejen na vašem dekoltu.

Začněme u jídelníčku. Omezte sacharidy – sladkosti, sladké ovoce (čerstvé i sušené), bílé pečivo i těstoviny. Od páté hodiny je úplně vynechte. Pocit hladu spolehlivě zaženete vlákninou – zeleninou a celozrnným pečivem. Pokud vás přepadne mlsná, mějte při ruce zásobu oříšků (např. mandle) nebo semínek (chia, slunečnicová,…). Doplňujte bílkoviny. Začněte den ovesnou kaší či bílým jogurtem. K obědu si dopřejte různé druhy mas (telecí, krůtí či kuřecí) a ryb (hlavně tuňák). Mezi přílohy bohaté na bílkoviny patří čočka, rýže či brambory. Do večeře vměstnejte vajíčka - nejlépe samotné bílky. Vhodné jsou i nízkotučné sýry (eidam, ementál,…) a další mléčné produkty - například mozzarella, cottage nebo tvaroh. Zapomeňte na dietu, ta vám prsa nezvětší.

Stejně důležitý je pitný režim. Jestli vám neperlivá voda nechutná, zkuste bylinné čaje a zeleninové šťávy. Denně je třeba vypít tři litry. Zlepší se vám kvalita pokožky, vlasů a nehtů. Hydratace navíc zeštíhlí postavu a snižuje celulitidu a strie. Pozor na alkohol, ten může být pro prsa zabiják.

Bez cvičení to ale nepůjde. Na internetu najdete řadu cviků na zvětšení, pozvednutí a tvarování ňader. Jedním z oblíbených je roztahování kusu látky (např. ručníku) před hrudníkem. Uchopte látku za oba konce. Paže držte pořád napnuté a roztažené v úrovni ramen. Poté jimi táhněte silou do stran a zároveň tlačte lopatky k sobě. Dalším rychlým cvikem je tzv. modlitba. Dlaně přiložte k sobě špičkami vzhůru (jako u modlitby) a tlačte jimi proti sobě alespoň půl minuty. K pevným ňadrům pomohou i kliky - klidně dámské. 3 sady po 10 jsou ideální a zaberou jen pár minut. Nebo zkuste dámské činky (1,5 – 2 kg).

Základem úspěchu je vytrvalost. Nejde o to, co cvičíte, ale kolikrát a jak dlouho. Zkracujte pauzy a zvyšujte počet opakování. Výsledek očekávejte nejdříve po třech týdnech. Za pilné cvičení se můžete odměňovat sladkostmi – ale nepřehánějte to.

Také párkrát do týdne sportujte. Na posílení prsou je ideální plavání, veslování a v zimě běžky. Nezapomeňte nosit pevnou sportovní podprsenku, jinak si můžete ňadra deformovat.

Cesta za objemným a pevným poprsím je i příjemná. Oblíbená je masáž prsou přírodním olejem. Stačí denně deset minut po probuzení a před spaním, a do měsíce uvidíte výsledek. Na vyhlazení pleti zase pomáhá peeling mořskou solí.

Větší prsa vás nemusí stát milion. A dřina se vyplatí – to poznáte, až na koupaliště vkročíte jako nová žena.

Zdroj: PR článek.