Homepage»Novinky na webu»Dubaj a jak jí naplánovat s ohledem na počasí?

Dubaj a jak jí naplánovat s ohledem na počasí?

Neděle 24.února 2019 v 10:31h Přečteno: 1996 x

Spojené arabské emiráty lákají na dobrou dostupnost, vysokou bezpečnost, čistotu a obrovské možnosti.

Dubaj počasí - kdy vyrazit do Dubaje?

Od května do října, tedy v období kdy je v Evropě víceméně pěkné a teplé počasí není návštěva Dubaje vhodnou volbou. Horký vzduch, teploty často přes 40 stupňů. Naopak jaro a zima je doslova ideální.

V Dubaji můžete zažít Vánoce snů, stejně tak nezapomenutelný Silvestr. Podívejte se na Dubaj počasí, kde najdete detailní přehled, rady a tipy. Vždy je nejlepší dovolenou nebo ubytování rezervovat v předstihu několika měsíců. Dostanete se na skvělé ceny.

Dubaj

Emiráty - to není jen luxus a vysoké ceny

Při vyslovení slova Dubaj si hodně lidí myslí, že jde nutně jen o luxus a drahou destinaci. Dubaj má ale každému co nabídnout. Můžete jezdit metrem a levnými taxi. Můžete navštívit nezapomenutelná místa a světové stavby. Můžete navštívit uměle vybudované ostrovy ve tvaru palmy, muzea a užívat si pláží.

Emiráty lákají na skvělou gastronomii z celého světa. Objevujte indickou, arabskou nebo třeba americkou kuchyni. Od pouličních bister a stánků až po špičkové a luxusní restaurace a střešní bary v obrovských výškách.

Díky obrovským ubytovacím kapacitám lze v Dubaji pořídit ubytování ve špičkovém hotelu za lepší ceny, než na mnoha místech v Evropě. Levné možnosti dopravy dělají z emirátů místo nejen pro bohaté.

Co dělat a co vidět v Dubaji?

Nejen luxusní mrakodrapy, nákupní centra a dechberoucí stavby. Dubaj nabízí krásné pláže, muzea, zábavní parky. Každý si zde může najít to své. Můžete se také vydat do Abu Dhabi a okolních emirátů.

Dubaj je synonymem slova NEJ. Největší budova, největší nákupní centrum, nejvyšší hotel, každý rok se právě zde utváří nové světové rekordy. Pokud nejste příznivci mrakodrapů a staveb, nezoufejte. Děti ocení zábavní parky, můžete poznávat arabské tržnice tzv. souky a navštívit krásná muzea. Chcete jezdit na lodi v nákupním centru nad žraloky? Nebo si zalyžovat a poté jít k moři? I to je zde možné! Podívejte se na to co navštívit v Dubaji.

Navštivte Burj Khalifa - nejvyšší budova světa s výškou 828 metrů. Poznejte Palmový ostrov - uměle vybudovaný ostrov ve tvaru palmy. Navštívit můžete největší nákupní centrum na světě - Dubai Mall. Hned u něj je zmíněná stavba Burj Khalifa a zároveň tančící fontány. Vše u 1 zastávky metra.

Objevte kouzlo dubajské maríny, navštivte trh se zlatem nebo kořením a objevte kouzlo starcýh čtvrtí Dubaje - Deira a Burj Dubai. Užijte si den v nezapomenutelných vodních parcích, děti nikdy nezapomenou na zábavní parky, které Dubaj nabízí.

Dubaj v bodech - proč dovolená právě zde

  • Denní lety - za 6 hodin jste na místě
  • Špičková bezpečnost
  • Vynikající čistota - Faraonova pomsta zde opravdu nehrozí
  • Dechberoucí stavby, které drží mnoho rekordů
  • Krásné pláže a senzační hotely
  • Desítky možností co dělat - spousta atrakcí, možnosti výletů a poznávání - ideální pokud nechcete být jen na pláži.
  • Nepotřebujete víza

Mnoho lidí si Dubaj zamiluje a pravidelně se vrací. Metropole neustále roste, vyvíjí se a tak při každé návštěvě máte nové a nové možnosti.

Zdroj: PR článek.