Homepage»Novinky na webu»Fitness centra se těší stále většího zájmu a návštěvnosti

Fitness centra se těší stále většího zájmu a návštěvnosti

Sobota 23.června 2018 v 20:35h Přečteno: 1128 x

Být fit je v dnešní dobře potřeba. Když se člověk cítí dobře, je ve skvělé kondici a cítí se zdravý, je mu hned na tomto světě lépe. Pokud zatím nesporujete, ale přemýšlíte, že se začnete pravidelně hýbat, doporučujeme chodit pravidelně do posilovny, kde si vás dá takzvaně "do latě" zkušený, profesionální trenér, díky němuž se dostanete do formy rychlostí blesku. Samozřejmě v posilovně můžete cvičiti i samostatně nebo s kamarádkou či drahou polovičkou, která vás bude při tréninku podporovat. Pokud pocházíte z Frýdku-Místku nebo pokud to máte do tohoto krásného města co by kamenem dohodil, doporučujeme zamířit do Amazing Fitness, což je to nejlepší fitness centrum ve Frýdku-Místku.

Možná se ptáte, proč právě tuto posilovnu zvolit. Odpověď je naprosto jednoduchá - v posilovně se skrývá moderní vybavení s více jak třemi desítkami strojů kvalitní značky. Mnohé stroje jsou s proměnlivým úhlem pohybu, tudíž bude cvičení velice efektivní a úspěšné.

To však není ten jediný důvod, proč byste měli právě do tohoto fitness centra ve Frýdku-Místku chodit v pravidelných intervalech.

Žádný zápach a dostatek prostoru

Pokud vám při cvičení vadí zápach, který vypouštíte vy nebo váš fitness partner, potěší vás, že posilovna je plně klimatizovaná. Kromě toho je zde dostatek prostoru na cvičení, posilovna je rozdělena na několik zón. Nachází se zde i kardio-aerobní zóna, kterou ocení především ženy, jež nejsou stvořeny pro běžné posilování s klasickými těžkými činkami.

Co posilovna nabízí?

Posilovna ve Frýdku-Místku nabízí nejen osobního trenéra v případě zájmu, který má mezinárodní certifikát, ale také nabízí poradenství v oblasti výživy a tréninkového plánu. V samotné posilovně je k dispozici bar, kde najdete širokou nabídku doplňkové výživy a nápojů.

Co se týče ceny, konkrétní ceny naleznete v oficiálním ceníku. Výhodné jsou zejména permanentky, které jsou vždy zřízeny na určitý počet vstupů bez časového omezení.

Zdroj: PR článek.