Homepage»Novinky na webu»Fleecová deka od HappyFoto se hodí do každého počasí!

Fleecová deka od HappyFoto se hodí do každého počasí!

Pátek 17.května 2019 v 06:00h Přečteno: 1985 x

Až se večer budete klepat u televize s hrnkem horkého čaje a přemýšlet o tom, co by vás zahřálo ještě o malinko víc, sáhnete po dece. A ne jen tak po nějaké ledajaké. Deka s potiskem z vašich vlastních fotografií je správnou volbou.

Celopotištěná fotodeka vás pohladí po tváři. Jedná se o novinku v portfoliu naší největší české zásilkové fotoslužby HappyFoto. Že jste si u ní ještě nikdy nic neobjednali? Tak v tom případě neváhejte, protože vytvořit fotodárek, na který nepotřebujete víc než jednu povedenou fotografii, je velmi jednoduché.

Až zjistíte, jak snadné to je, a že je jedno, jestli objednáváte z chytrého telefonu Android či iOS, z počítače Windows nebo Mac či online ve webovém prohlížeči, určitě se budete chtít pustit i do něčeho složitějšího. Od května 2019 je totiž možné u HappyFoto jakýkoli produkt včetně fotoknihy připravit v nové aplikaci a pak ho sdílet mezi jednotlivými zařízeními. „A tak můžete fotoknihu začít tvořit ve vlaku na mobilu, pokračovat doma na počítači a objednat z webu, až projde finální kontrolou hlavy rodiny,“ vysvětluje jednatelka HappyFoto Michaela Bílá Čížková. To zatím žádná jiná fotoslužba v Česku ani na Slovensku neumí.

Zdroj: PR článek.