Homepage»Novinky na webu»Fotopast na zloděje. Chraňte si svůj majetek o dovolené!

Fotopast na zloděje. Chraňte si svůj majetek o dovolené!

Sobota 7.dubna 2018 v 04:09h Přečteno: 2005 x

Moderní pomůcky jsou užitečné v mnoha situacích. Fotopasti našly své uplatnění hlavně v lesnictví, kde chrání les před nelegálním kácením stromů, pytláctvím a odhazováním odpadků. Samozřejmě existují další možností jejich využití. Venku už jaro a tak začínáte plánovat vaše výlety. Nakonec zapomenete na to nejdůležitější – zajistit si, aby se ve vašem domově v době vaší nepřítomnosti nic nezměnilo. Fotopasti vám s tím určitě pomohou!

Tyto zařízení mají univerzální využití pro lidi, kteří si dělají starosti s bezpečností domu nebo případnou krádeží auta od domu během jejich nepřítomnosti. Fotopast na zloděje je skvělý nástroj k doplnění systému ochrany domu. 

Jak funguje fotopast na zloděje?

Fotopast je kamera, která je spojena s pohybovým čidlem, běžně používaným při instalování poplašných zařízení. Po nainstalování se zařízení nachází v pohotovostním režimu až do okamžiku detekce pohybu. V závislosti na modelu mohou fotopasti fotografovat, natáčet videa nebo realizovat obě tyto činnosti, je také možné (opět v závislosti na modelu) odesílání obrazu přes SMS nebo e-mail na námi naprogramované číslo nebo adresu. Venkovní kamery se dokonale osvědčily ve dne a po soumraku, využívají totiž pro lidské oko neviditelné infračervené záření – IR. Pracují v jakýchkoliv atmosférických podmínkách, nezávisle na teplotě nebo vlhkosti okolí.

Fotopast na zloděje s880g – nejlepší tip

Fotopast na zloděje s880g je vybavena vším, co potřebujete: neviditelným IR osvětlovačem, pohybovým čidlem PIR aktivujícím práci a GSM modulem umožňujícím přenášení nashromážděného materiálu bez ohledu na denní dobu!

Fotopast

GSM modul, umožňuje bezdrátový přenos obrazu. Skvělou kvalitu fotografií a video materiálu zajišťuje matrice CMOS s rozlišením 5 Mpx. Fotopast na zloděje nahraje jasný obraz jak ve dne, tak v noci s pomocí IR osvětlovače. Identifikační číslo kamery usnadňuje rozpoznávání zdrojů materiálu v případě používání z mnoha zařízení najednou. Díky odolnosti vůči nepříznivým atmosférickým podmínkám jde o ideální kameru na ochranu majetku.

Jak hodnotí fotopast na zloděje uživatele?

Velmi kvalitní snímky, jsem fakt příjemně překvapen kvalitou přístroje s ohledem na cenu. + modul GPS Fotopast by měla patřit mezi zařízení v cenovém rozpětí dvakrát dražším.
Petr J.

Osvědčila se při ochraně soukromého majetku. Za tu cenu je to super.
Barbora P.

 

Levná fotopast, jsem milé překvapen.
Jan V.

 

Zdroj: PR článek.