Homepage»Novinky na webu»Hledáte ubytování v Chorvatsku? V soukromí výrazně ušetříte

Hledáte ubytování v Chorvatsku? V soukromí výrazně ušetříte

Čtvrtek 12.dubna 2018 v 22:15h Přečteno: 2154 x

Chorvatsko patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější dovolenkovou destinaci Čechů. Tuto příčku v žebříčku si udržuje už dlouhé roky a zdá se, že jde opravdu o neotřesitelnou pozici. Mnoho Čechů Chorvatsko miluje a jezdí do této země. Někdy ale mohou mít potíže s tím snadno a rychle najít to nejvhodnější ubytování. Kde a jak hledat?

Zapomeňte na předražené služby

Rok co rok vyráží do Chorvatska 800-900 tisíc Čechů a to je skutečně obrovské číslo. Většinu lidí láká krásná dovolená u moře za příznivé ceny. Dovolená v Chorvatsku je příjemným zpestřením léta. I když většina lidí bude preferovat hlavně pobyt u moře, kde láká Makarská riviéra ve střední Dalmácii a letoviska jako například Omiš, Primošten, Vodice či Brela, s množstvím restaurací a noční zábavy, Chorvatsko je velmi rozmanitou zemí. Můžete si zkombinovat koupání s výlety do vnitrozemí či cestami za historickými památkami. Ať už budete chtít během dovolené podnikat cokoli, potřebujete dobrou základnu ubytování Chorvatsko, kde rychle najdete a objednáte ubytování v soukromí podle svých potřeb – vybíráte z 5000 ubytovacích zařízení. Určitě nechcete nikomu platit předražené hotelové služby…

Neplatíte žádné agentuře

Stále více lidí preferuje Chorvatsko ubytování v soukromí – je to jednoznačný trend posledních let. Proti hotelu má bezpočet výhod. Především je mnohem levnější. Vy jakožto hosté získáváte přímý kontakt s majiteli soukromých ubytovacích zařízení. Díky tomu neplatíte nikomu žádné agenturní poplatky za zprostředkování ubytování. Ušetříte až 40 = z ceny ubytování a ušetřené peníze můžete utratit třeba za zajímavý výlet po okolí. Navíc kontakt s majitelem vám umožní se přesně domluvit na všech požadavcích a můžete si být jisti, že když přijedete, všechno bude přesně podle vašich přání. Spoustě Čechů vyhovují apartmány Chorvatsko, kde platíte skutečně jenom ty ubytovací služby, které jste si dohodli.  Žádné zbytečnosti navíc, žádná nepříjemná překvapení.

Zdroj: PR článek.