Homepage»Novinky na webu»iZprávy vám poradí 6 způsobů, jak vydělat něco bokem

iZprávy vám poradí 6 způsobů, jak vydělat něco bokem

Úterý 19.března 2019 v 12:50h Přečteno: 2349 x

Na webu iZprávy se dočtete: Možná patříte k těm šťastnějším, kterým bohatě stačí příjem z hlavního zaměstnání. Pak nezbývá, než pogratulovat k dobře placené práci. Pokud však patříte k těm méně šťastným, pak je pro vás výdělek bokem vítaným přilepšením. Právě vám jsou určeny tyto řádky. Přinášíme vám 6 možností, jak si bokem něco vydělat.

Dejte si reklamu na auto

Portál Tiskové zprávy uvádí: Mnohé společnosti už dávno přišli na to, že pojízdná reklama má mnohem větší úspěch než kdejaký billboard. Zkuste se tedy domluvit s nějakou společností v okolí, že si mohou na vaše auto umístit reklamu (pochopitelně za finanční odměnu). Případně se zaregistrujte na weby k tomuto účelu určené, jež propojují zadavatele reklamy a majitele vozu. Cena se vždy liší od typu auta, najetých kilometrů za měsíc, podle trasy apod.

Obchodní činnost

Na tento typ práce musí mít člověk žaludek. Už však dávno neplatí, že musíte klepat od dveří ke dveřím a nabízet zboží. Některé produkty lze prodávat známým a přátelům přátel, rodině, kolegům, sousedům. Často se jedná o kosmetiku, čisticí prostředky, domácí potřeby. Nemáte-li obchodního ducha a ten správný drive, tuto možnost raději neberte vůbec v potaz.

PressMedia radí zapojte se do výzkumu

Vyplňování dotazníků, různé studie, průzkumy. Poptávka na názor ohledně produktů a služeb ze strany různých firem, je poměrně vysoká. Jde o bezbolestně vydělané peníze, ale volný čas tomu obětovat samozřejmě musíte. Ovšem výhodou je, že tuto práci děláte tehdy, kdy vám to vyhovuje. Výdělek závisí na délce daného projektu, složitosti a náročnosti. Tuto práci získáte tak, že se přímo zaregistrujete jako uchazeč o tuto pozici u některé agentury.

Press News doporučuje jak na Internetové příjmy

Tady existuje hned několik možností. Buď si založíte vlastní webové stránky, které vám po určitém čase mohou začít vydělávat prostřednictvím reklamy, anebo můžete psát články. Ne na svůj web, ale na weby zadavatelů. Psát můžete o všem, co vás baví. O vaření, dětech, sportu, bydlení, zahradě, podnikání apod.

Pronájem pokoje

Jestliže bydlíte sami ve větším bytě a dokážete být tolerantní a snášenliví, pak pronajměte pokoj jako spolubydlení. U tohoto typu příjmu si předem stanovte pravidla, vezměte si nájem předem (pro případ, že by dotyčná osoba neplatila), případně i vratnou kauci (aby nedošlo k poškození zařízení pokoje) a sepište řádnou smlouvu.

Rozvoz pizzy

Pokud máte vlastní auto, můžete se nechat najmout v době volna či o víkendu k rozvozu pizzy. A nejde pouze o rozvoz pizzy, ale i jiného občerstvení. Tady je potřeba domluvit se s danou firmou a uvést dny, kdy vám to vyhovuje. Případně tomu zasvětit 3 hodiny večer po práci.

Zdroj: PR článek.