Homepage»Novinky na webu»Jak se rychle připravit na léto a zhubnout do plavek

Jak se rychle připravit na léto a zhubnout do plavek

Středa 22.května 2019 v 06:02h Přečteno: 2376 x

Ačkoliv situace za oknem vypadá všelijak, léto nám pomalu klepe na dveře. Také to ale znamená, že je potřeba konečně zhubnout do plavek. Mnoho času před sezónou dovolených totiž nezbývá. Proto si uděláme srovnání tří nejobvyklejších způsobů hubnutí. Jste připraveni?

Řada lidí toužebně vyhlíží první opravdu teplé dny. Není divu. Vždyť letos jsme si jich užili jen pár. Poměrně dlouho to dokonce vypadalo, že žádné léto snad ani nepřijde. To se ale změnilo a rtuť teploměru se pomalu zvedá do přijatelné výše.

Spolu s tím jde ruku v ruce i pomalé odhazování teplých svršků. Ty celkem záhy vystřídají nově pořízené plavky. A vůbec nezáleží na tom, zda se v nich budete koupat u břehů Máchova jezera, nebo dáte přednost některému ze světových moří. V obou případech je perfektně formovaná a štíhlá postava velmi žádoucí.

Než se pustíte do samotného shazování kil, pojďte se spolu s námi podívat na způsoby hubnutí a jejich účinnost.

Prášky na hubnutí

Jedním z vyhledávaných způsobů hubnutí je ten za pomoci prášků. A není se moc čemu divit. Pro spoustu lidí je vidina kouzelných pilulek, které odvedou veškerou práci za ně velmi lákavá.

Bohužel, už z principu je jasné, že prášky na hubnutí rozhodně nejsou tou nejúčinnější variantou, kterou můžete využít. Ne všechny látky v nich obsažené působí na uživatele stejně. Zatímco někomu opravdu s hubnutím pomohou, na jiného nemají vůbec žádný účinek.

V neposlední řadě nesmíme zapomenout ani na přípravky, které fungují na principu placeba. Jiné zase mohou obsahovat zakázané látky, které nemusí být pro lidské tělo bezpečné. Těmto rizikům předejdete, pokud si prášky na hubnutí zakoupíte u důvěryhodného obchodníka, který dbá na důkladnou kontrolu prodávaného zboží.

Prášky na hubnutí můžete objednat u ověřeného prodejce https://www.rychle-hubnuti.cz/.

Cvičení a sport

Další způsob snižování váhy se pojí s cvičením a sportem. Ať totiž chcete, nebo ne, sport bude mít v otázce hubnutí vždycky důležité slovo.

Jeho nesporně velkou výhodou je především to, že druhů pohybu existují celé stovky. Každý si tedy vybere ten, který mu bude vyhovovat nejvíce.

Pro hubnutí se skvěle hodí:

  • Posilování
  • Běh
  • Kick box
  • Skákání přes švihadlo
  • Některé druhy jógy (třeba HIIT)
  • Bosu
  • Aerobic
  • Plavání
  • Pilates
  • Jízda na kole
  • Jízda na bruslích
  • Jízda na koni
  • Tanec

A mnoho dalších sportů.

Samozřejmě, vše záleží na tom, jaká je vaše forma a kolik máte času. V závislosti na tom si vyberte typ cvičení, do kterého se pustíte. Je totiž jasné, že při posilování, kick boxu či pilates budou výsledky viditelné podstatně dříve než v případě, kdy si zvolíte tanec či jízdu na koni.

Výhodou cvičení je i to, že ho můžete provádět v pohodlí domova. Pak už záleží jen na vás, které konkrétní cviky se rozhodnete do něj zakomponovat.

Další tipy na cviky: https://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-jak-zhubnout-cviceni/547203/doladte-postavu-do-plavek-pomoci-par-domacich-cviku.html

Proteinová dieta

Opravdu vás tlačí čas? Nevěšte hlavu. To nejlepší jsme si přirozeně nechali až na úplný konec. A myslíme, že právem. Proteinovou dietu totiž jen tak něco nepředčí.

Proteinová (nebo také jinak ketonová) dieta je způsob životního stylu, během kterého z jídelníčku vyřadíte sacharidy a škroby, které jsou rychlým zdrojem energie a nemají takřka žádnou výživovou hodnotu. Místo toho se zaměříte na konzumaci čerstvé zeleniny a jídel, která jsou bohatá na kvalitní bílkoviny.

Tím navodíte stav, kterému se říká ketóza. Tělo je nucené sahat do tukových rezerv, které promění na tolik potřebné živiny. Právě ty pokryjí absenci sacharidů. A vy jednoduše zhubnete.

Pokud chcete opravdu rychlé výsledky v co nejkratším čase, můžete se podívat třeba na proteinovou dietu Proslim.cz. Nejen, že na jejích stránkách objevíte chutné proteinové potraviny a nápoje, ale i spoustu užitečných tipů, které vás provedou celým procesem hubnutí. Když budete během proteinové diety i pravidelně cvičit, výsledek se dostaví, co by dup.

Vsaďte na osvědčené rady. Uvidíte, že hubnutí vám půjde skoro samo.

Zdroj: PR článek.