Homepage»Novinky na webu»Jediná vířivka do každého počasí

Jediná vířivka do každého počasí

Pátek 13.dubna 2018 v 06:00h Přečteno: 2233 x

Koupali jste se někdy ve vířivé vaně např. v mrazivých -15°C? Pokud jste nic takového ještě nezažili, nevíte o co přicházíte. Ano, ta cesta do vířivky z vyhřátého domu a těch pár sekund než se svléknete do plavek, může být lehce stresující, ale ten zážitek pak stojí za to.

Tímto úvodem jsem vám chtěl přiblížit opravdovou vířivku do každého počasí. Ať je sníh, mráz, déšť nebo horko, tak si prostě vířivé vany užijete. Nezáleží tedy na ročním období a venkovních teplotách, vířivka je prostě celoroční zábava.

Pokud o vířivce uvažujete, mám zde několik tipů, jak si celoročně vířivou vanu užívat bez servisu, stresu, a o další starání se o kvalitu vody apod.

Vířivka Villeroy & Boch do každého počasí
Vířivka Villeroy & Boch do každého počasí

Čemu se vyhnout

Tak zaprvé, vyhněte se nafukovačkám (nafukovacím vířivkám) za ceny do 20tis. Jsou to jen větší „dětské“ bazénky s párem bublinek a velmi slabým motorem na ohřev i hydromasáž. Zadruhé, se vyhněte „Číňanům“ (Vířivkám vyrobeným v Číně). Ve velké většině případů vám motor nebo cokoliv důležitého odejte do jednoho až dvou let a vy pak budete nadávat sami na sebe, že jste měli přihodit pár tisícovek a pořídit si nějakou kvalitní vířivku od Amerického, Německého, Českého nebo Kanadského výrobce.

Seznam výrobců vÍřivek najdete např. zde: POROVNÁNÍ VÝROBCŮ VÍŘIVEK.

Jak vybírat typ vířivky

Vezmu to velmi stručně. Nejprve si zvolte místo, kde chcete mít vířivku instalovanou. Podle prostoru, který budete mít pro vanu určen si vyberete, zda chcete velkou vířivku pro až 8 osob nebo vám stačí vířivka jen pro 3 osoby. Zároveň jsem vám napověděl další kritérium. Určete si kolik lidí se bude ve vířivce „máchat“ J. A teď už vám zbývá se porozhlédnout po kvalitních výrobcích vířivých van na internetu. Za nás je zde jeden favorit, který překonává všechny ostatní nejen v moderních technologiích, ale také v designu, úspoře a dalších vlastnostech vířivých van.

Řada luxusních vířivých van Villeroy & Boch Just Silence
Řada luxusních vířivých van Villeroy & Boch Just Silence

Villeroy & Boch umí nejen koupelny a kuchyně!

Ano, je to tak, německý výrobce a vyhlášená firma na porcelán do kuchyně a koupelny umí vyrábět i vířivé vany. Vířivky Villeroy & Boch mají hned několik předností. Tak zaprvé, obsahují o 90% méně potrubí než ostatní vířivky a tak je riziko jakékoliv závady spojené s distribucí vody k jednotlivým tryskám sníženo na minimum. A jak je toho docíleno? Certifikovaná technologie JetPaks, kterou najdete pouze a jedině u vířivek Villeroy & Boch je zárukou, že se nic nemůže pokazit. JetPaks jsou vyměnitelné panely s hydromasážními tryskami a ke každé z nich vede právě jedno jedinné potrubí s vodou. Další výhodou je, že tyto panely se dají kdykoliv vytáhnout a vyměnit za jiný typ, s jiným rozložením trysek a to ikdyž máte vířivku napuštěnou.

Další vymoženosti, jako automatické dávkování chemie, Wifi ovládání přes internet, takže si vířivku zapnete kdykoliv a odkudkoliv. Dotykový ovládací display u vířivek Just Silence. Stereo system a to že jsou vířivky nejúspornější na trhu beru už jen jako třešničku na dortu :)

Řez vířivky Villeroy & Boch – zobrazení systému JetPaks
Řez vířivky Villeroy & Boch – zobrazení systému JetPaks

Zdroj: PR článek.