Homepage»Novinky na webu»Kam s dětmi za každého počasí? Inspirujte se na Odmaminky.cz

Kam s dětmi za každého počasí? Inspirujte se na Odmaminky.cz

Pátek 15.června 2018 v 10:51h Přečteno: 1273 x

Ať je léto nebo zima, jako rodiče si nejedenkrát pokládáme otázku, co podniknout se svými dětmi. Chceme jim vymyslet zábavný program a především je pak vzít na místa, kde budou skutečně vítané. Našim přáním je, aby děti byly šťastné a z každého výletu, který pro ně připravíme, si odnášely spoustu radosti a úžasných zážitků. Vždyť co je krásnější, než spokojené dítě. 

Pokud i vy často přemýšlíte, na jaká místa se svými dětmi vyrazit, pak určitě nepřehlédněte užitečný portál pro moderní rodiče Odmaminky.cz, který vás už zanedlouho nasměřuje k opravdovým zážitkům. Na co všechno se můžete těšit?

Šikovný nástroj při hledání zážitků pro celou rodinu

V každém koutu naší republiky se nachází spousta míst, která stojí za to s dětmi navštívit, ovšem málokde je naleznete pěkně pod jednou střechou. Ať už chcete se svými dětmi vyrazit na dovolenou, celodenní výlet, víkendový pobyt, na něco dobrého do restaurace či cukrárny nebo jen tak za zábavou a relaxací, na webu Odmaminky.cz už brzy objevíte přehledný seznam všech BABY FRIENDLY míst, která jsou přátelská vůči dětem a jež dopřejí mnoho skvělých zážitků celé vaší rodině. Veškerá místa vám poskytnou garanci spokojenosti a to díky tomu, že jsou ověřeny přímo rodiči, kteří instituci navštívili již před vámi.

Máte tip na pěkné místo, kde se vám i vašim dětem líbilo a rádi byste se ho doporučili také ostatním rodičům? Podělte se o své dojmy a zašlete své zkušenosti na info@odmaminky.cz.

Všestranný pomocník k aktivnímu a modernímu rodičovství

Hlavní myšlenkou oblíbeného portálu Odmaminky.cz, který po několika letech zažívá velký comeback, je pomáhat všem maminkám i tatínkům na cestě moderního rodičovství. Jeho cílem je rodiče inspirovat, usnadnit jim jejich roli a také je podpořit ve chvílích, kdy hledají užitečné rady. Díky takovým hodnotám se zrodil originální projekt, který přináší pestrou nabídku výhodných nákupů, praktických služeb, tematický zaměřený blog se zajímavým obsahem a také nástroj pro hledání BABY FRIENDLY institucí, které si vaše děti díky příjemnému prostředí a milé obsluze jednoduše zamilují. Čekat vás ale bude i řada dalších novinek, které si rozhodně nenechte ujít.

Staňte se součástí příběhu Odmaminky.cz a čerpejte výhody, které oceníte po cestě svého rodičovství.

Zdroj: PR článek.