Homepage»Novinky na webu»Krásné bydlení radí jak levně a pěkně zařídit byt?

Krásné bydlení radí jak levně a pěkně zařídit byt?

Čtvrtek 14.března 2019 v 08:34h Přečteno: 1493 x

Přáním každého je bydlet útulně, moderně, stylově a především pohodlně. Ať už se jedná o nově koupený byt či pronájem. V dnešním příspěvku vám přinášíme tipy, jak si bydlení zpříjemnit a zařídit hezky, ale levně.

Pokud se zeptáte svých rodičů, jak přišli k jejich první nové obývací stěně, patrně odpoví, že si ji koupili z novomanželské půjčky. Dnes už takové půjčky nejsou, ale jsou půjčky, které mají nějaké zvýhodnění – partnerské půjčky, půjčky na první bydlení apod. Nicméně není umění se zadlužit, proto tuto možnost vynecháme. I tak můžete bydlet moderně a stylově.

Vysloužilý nábytek v domě

O recyklaci jste už nejspíš něco zaslechli. Týká se i nábytku, kdy můžete tomu starému vdechnout nový život. Dnešní nábytek moc nevydrží, proto se ho řada lidí zbavuje a nahrazuje novým. Máte-li trochu šikovné ruce, je možné i tento nábytek oprášit a vytunit. Možností existuje nespočet – barva, tapeta, látka.

Další možností je obejít bazary s nábytkem, kde mnohdy narazíte na učiněné skvosty za pár korun. Ať už se jedná o komody, stoly, židle, police, skříně a další bytové doplňky ve skvělém stavu. Solitéry vypadají v interiéru zajímavě a mnohdy jde o dominantní prvek.

Kde hledat nábytek zdarma? Na Home and Garden

Jestli máte rádi originální věci a zařízení, pak je tato možnost, jak ušetřit na vybavení pro vás ideální. Prohlédněte si inzeráty nabízející nábytek za odvoz. Poptejte se kamarádů a ti zase svých přátel a známých. Obejděte si půdy, sklepy a garáže tetiček, babiček, příbuzných. Možná někde natrefíte na zajímavý botník, noční stolek, květinovou stěnu, truhlu apod.

Zařizujte s citem

Sehnat nábytek zdarma anebo levně je výhodné, ale pamatujte, že aby interiér nepůsobil jako vetešnictví, je potřeba zařizovat s citem. Můžete kombinovat klidně i několik stylů dohromady, kdy má takto vybavený interiér i svůj název – fushion styl. Kombinuje de facto moderní, obstarožní, zvětralý styl. Klíčem pouze je, aby to mělo šmrnc a nepůsobilo jako jeden velký chaos.

AZ Hobby poradí jak na renovaci staré kuchyně

Nemáte-li finance na novou kuchyňskou linku – nevadí. Opět je možné použít fantazii a šikovnost. Stačí tapety anebo barva a nové úchytky. Díky tomu změníte kuchyňskou linku k nepoznání. Dnes je dokonce velmi IN, když má každá židle u jídelního stolu jinou barvu i tvar. Opět platí, že je potřeba zařídit místnost kompletně v bohémském stylu, aby lahodila oku. Tudíž lze doplnit o retro spotřebiče, moderní osvětlení a zajímavé bytové textilie.

Ložnice

Jistě vám neuniklo, že si dnes mnoho mladých rodin vyrábí postel samo. Buď opraví starou a koupí jen nový rošt a matraci, případně frčí postele z palet a jiného dřeva. Vyrobí se jen základ na který se umístí matrace.

Zdroj: PR článek.