Homepage»Novinky na webu»Kupte si letní dovolenou v zimě a získejte nejen 25% slevu

Kupte si letní dovolenou v zimě a získejte nejen 25% slevu

Středa 20.prosince 2017 v 09:00h Přečteno: 1507 x

Koupit si zájezd více jak půl roku dopředu může být velmi riskantní. Vždyť většina z nás neví ani co bude zítra, natož za šest měsíců. Cestovní kanceláře ale vědí o obavách klientů, a tak lákají na first minute zájezdy s možností změnit termín i destinaci zájezdu ještě týden před odletem.

First minute zájezdy jsou levné a plné výhod a bonusů. Člověk si až říká, že není možné prohloupit a že je nutné kupovat ihned. Jenže co když se teď zájezd zdá jako ten pravý, avšak za měsíc zjistíte, že konkurenční cestovka ho nabízí levněji? Nebo měsíc před odjezdem na dovolenou zjistíte, že vám do termínu dovolené něco vlezlo? Nebo vás za dva měsíce po koupi zájezdu uchvátí Řecko, zatímco vy už máte koupený zájezd do Itálie?

Změnit se toho do léta může mnoho a cestovní kanceláře to vědí, proto nabízí klientům, kteří si zakoupí zájezd ve first minute akci, možnost změnit termín i destinaci dovolené zhruba deset dní před odletem. Každá cestovka si pravidla upravuje podle svého, takže zatímco někde si můžete rozpomenout, že chcete jet na jiné místo týden před odletem, jinde musíte mít už měsíc předem zcela jasno.

Cestovní kanceláře mnohdy garantují i nejnižší cenu, což znamená, že pokud do termínu dovolené najdete zájezd levněji, získáte rozdíl cen na ruku.

Dítě zdarma je už klasika, bohatý výběr zájezdů ale nic nepředčí

Jen na nerozhodnost a změnu plánu ale cestovky nemyslí. Nabízí také řadu výhod pro rodiny s dětmi. Ti nejmenší se mohou těšit na bohaté animační programy. Navíc dítě zdarma je už u koupě dovolené dnes téměř pravidlem, čím dál častěji lze ale v akci využít nabídky dítě zdarma až do 18 let.

First minute zájezdy jsou nabité výhodami, které lákají ke včasné koupi, přesto ale jedna výhoda je tou největší, kterou vám last minute nenabídne. Řeč je o bohatém výběru. Zatímco půl roku před sezónu máte z čeho vybírat, týden před dovolenou se mnohdy ani nemůžete rozhodovat o tom, zda zvolit Egypt, nebo Tunis. Velmi často je už destinace daná a na vás je, zda nabídku přijmete či nikoliv.

Včasnou koupí ušetříte čtvrtinu z ceny zájezdu

First minute nabídky předčí ty last minute i v otázce ceně. Ač si mnozí myslí, že jedině nákupem na poslední chvíli lze na dovolené výrazně ušetřit, ještě více uspoříte včasným pořízením. Zájezdy first minute jsou totiž nabízeny s 25% slevou, což se o last minute zájezdech říci nedá.

Vidíte-li se už nyní někde v teple na pláži pod palmami, pak na nic nečekejte a realizujte svou představu už nyní. S vybranou a zaplacenou letní dovolenou se vám bude snáz přečkávat tuhá zima. Navíc v období Vánoc je ideální čas na to zabalit „týden u moře“ pod stromeček, a to ať už pro sebe, pro své blízké nebo pro celou rodinu.

Zdroj: PR článek.