Homepage»Novinky na webu»Láká vás Kronplatz? Podívejte se na počasí

Láká vás Kronplatz? Podívejte se na počasí

Pátek 23.prosince 2016 v 12:31h Přečteno: 4207 x

Kdy se podívat do nejoblíbenějších lyžařských středisek? Když je to nejlepší počasí. Podívejme se, jaké podmínky nejenom pro lyžování nabídne oblíbený Kronplatz, který láká stále více Čechů.

Když se podíváme na počasí Kronplatz, je určitě dobré začít charakteristikou, která se týká množství sněhu. Toho je zde po celou sezonu dostatek. První možnosti lyžování začínají už na začátku měsíce listopadu. Samotná sezona končí zhruba v dubnu, což je stále měsíc, kdy s ohledem na sněhovou pokrývku nebudete zklamáni. Nyní je na sjezdovkách na několik desítek centimetrů, což je ideální stav.

Kronplatz láká i na nízké teploty a dostatek slunečního svitu

Jsou to doslova ideální podmínky pro lyžování. Tak můžeme Kronplatz počasí jednoduše charakterizovat. Pokud se podíváme na historickou předpověď, čekala na milovníky lyžování v této oblasti povětšinou jasná obloha s teplotami pod bodem mrazu. Díky tomu si mohl Kronplatz udržet svou vysokou sněhovou pokrývku a návštěvníci si mohli užívat slunečného počasí. Podobná předpověď je spojena i s následujícím obdobím. Nyní, v době hlavní sezony, bude toto počasí velmi časté. Čekat vás bude jasno až polojasno a teploty pohybující se na rozmezí nuly a minus deseti stupňů.

Plánujete pořídit Kronplatz skipas? Ověřte si aktuální počasí

Pokud plánujete cestu do dané oblasti, měla by vás zajímat hlavně dlouhodobá předpověď, na 7 – 14 dní. Ta zatím odpovídá tomu, co čekat v následujících dnech. Čím více se bude blížit termín odjezdu, tím více budou daná data aktuální. Samozřejmě v konkrétní den, kdy plánujete koupit Kronplatz skipas a vydat se na svah doporučujeme zjistit si i aktuální podmínky. Pomůže třeba Kronplatz webkamera, která vám nejenom ukáže, jak je ve spodní a horní části areálu, ale sdělí vám také aktuální teploty, stejně jako se snadno dozvíte také sílu větru. Jsou li podmínky vyhovující, věřte, že na několika desítkách kilometrů sjezdovek si svůj pobyt zaručeně užijete.

Zdroj: PR článek.