Homepage»Novinky na webu»Langeo za Vás vyřeší překlady i tlumočení do 50-ti jazyků

Langeo za Vás vyřeší překlady i tlumočení do 50-ti jazyků

Čtvrtek 2.května 2019 v 03:00h Přečteno: 2006 x

Patrně neovládáte 50 jazyků, to snad neumí nikdo na světě. Ale tým překladatelské agentury Langeo si s tím hravě poradí. Běžné i odborné překlady včetně soudních textů či lokalizace webů pro Vás překladatelská agentura zajistí v 50 jazycích. Potřebujete-li kvalitně a spolehlivě přeložit prezentaci nového produktu zahraničním klientům, odbornou monografii nebo vytvořit kompletní překlad webových stránek, Langeo bude Vašim správným cílem. Překlady zajišťuje tým odborníků, kteří mají kontakty na spolehlivé experty z různých oborů. Zvláště u odborných textů nejde jen o perfektní překlad, ale zejména též o formální a odborné výrazy, které vždy zná nejlépe jen fundovaný expert v daném oboru. Tím vznikne precizní překlad po jazykové i obsahové stránce, jak by jej napsal rodilý mluvčí. Profesionální překlad do angličtiny, rumunštiny nebo klidně do urdštiny a dalších více než 40 jazyků. Můžete si na webu požádat o nezávaznou  kalkulaci v závislosti na požadovaném jazyce, délce textu a termínu dodání a poté se rozhodnete. Agentura Langeo nabízí překlady do světových, i pro nás exotických jazyků je gruzínština, pašto či malgaština. Kratší překlad je možné vyhotovit už do 2 dnů od potvrzení zakázky.

Tlumočení, víkendová služba i korektury

Kromě překladů textových Langeo nabízí rovněž i další jazykové služby. Patří sem simultánní i konsekutivní tlumočení, dabing, korektury textů čí grafické služby (lokalizace bannerů, apod.). Využít lze za příplatek i expresní překlady (do 24 nebo do 12 hodin). Mnohdy je překlad možný vyhotovit i o víkendu, ovšem není garantovaný, vše bude na individuální domluvě.

Online překladač, o který Langeo pečuje

Jistě znáte online překladače typu Google Translator. Ale což takhle český online překladač, o který se stará právě překladatelská agentura Langeo. Vyzkoušejte jej, možná Vás příjemně překvapí svou kvalitou překladu, kterou Langeo neustále vylepšuje.

Zdroj: PR článek.