Homepage»Novinky na webu»Masiv a rohové stoly

Masiv a rohové stoly

Pátek 25.května 2018 v 18:00h Přečteno: 1788 x

Patříte mezi ty spotřebitele, kteří chtějí být ve své domácnosti obklopeni nábytkem z masivního dřeva? A může to být ve starobylém selském nebo přímořském venkovském stylu, anebo také v severském. Všude tam má dřevěný masiv své uplatnění a opodstatnění. Anebo na chatě či chalupě. Rozhodně k věci přistupujte optimisticky - vše co si budete z tohoto sortimentu přát, vám současný trh může nabídnout. Musíte ovšem počítat také s tím, že tento nábytek je poněkud dražší – jednak je na něm podstatně víc materiálu, pak to často bývá kvalitní ruční práce a v neposlední řadě -  trvanlivost tohoto nábytku je prakticky neomezená – přežije několik generací.

Konferenční stolek masiv Dub

Přejete si třeba počítačový stůl rohový  z masivu?  Máte ho mít. Vybírat můžete z několika druhů dřeva, i když nejběžněji se používá dub, a to buď v přírodním odstínu, anebo také v bílé i některých jiných barvách; také typ a velikost stolu můžete zvolit přesně podle vašeho interiéru. Větší rohový stůl vám umožní rozvrhnout si pracovní plochu na několik částí; vše budete mít přehledné a po ruce. Stoly jsou samozřejmě v pravém i levém provedení.

Další dubové stoly z masivu, které si můžete pořídit, jsou stoly jídelní – dub je neporézní struktury, takže do sebe nenasává vodu a dobře odolává vlhkosti, což znamená, že ani stolování s malými dětmi mu neublíží.  Z dubového masivu jsou vhodné i konferenční stolky a možná byste měli vybrat i šikovný televizní stolek, aby vám materiály i styly nábytku k sobě pěkně ladily.

Rohový počítačový stůl - Dub/šedá

Pořídit si jakýkoli rohový stůl  z masivu je totiž velmi praktické – využijete tak kout místnosti, a přitom pracovní nebo jídelní plocha je dostatečně velká. Větším jídelním rohovým stolem můžete oddělit jídelnu od obývacího pokoje. Třeba.

Pracovní rohový stůl nemusí být jen počítačový – může to být stůl do šicího koutu, dětské pracovní stoly na modelínu, barvy, stavebnice, anebo stůl pro modeláře; zkrátka rohové stoly mají všestranné využití.

Zdroj: PR článek.