Homepage»Novinky na webu»Měli jste někdy hlavu v oblacích? V hotelu Rotunda ji budete

Měli jste někdy hlavu v oblacích? V hotelu Rotunda ji budete

Čtvrtek 21.června 2018 v 06:00h Přečteno: 1462 x

Nechat se ráno vylákat z postele prvními slunečními paprsky, vychutnat si jedinečný výhled z vrcholku hor a hned po snídani vyrazit přímo na čerstvě upravenou sjezdovku. Tohle všechno Vám může nabídnout pouze Hotel Rotunda, který se nachází přímo u vrcholu Chopku. Poloha hotelu z něj dělá jedinečné místo. Díky ní patří hotel k nejvýše položeným hotelům ve Střední Evropě a tím jsou krásné Nízké Tatry.

Daleko od stresu a ruchu velkoměsta

Krásná tatranská příroda všude kolem, čistý vzduch a nádherný výhled na okolní vrcholy, propůjčují hotelu Rotunda majestátnost a jedinečnost mezi hotely na Slovensku vůbec. Jedině v hotelu Rotunda si budete moct vychutnat ranní kávu za slunečního rozbřesku, který můžete pozorovat v restauraci, která nabízí jedinečný 360° panoramatický výhled na slovenská panoramata a kde kulinářské zážitky nabývají úplně nový rozměr. Určitě si nezapomeňte udělat menší ochutnávku rumů ve vyhlášeném Rum Bare, který nabízí rumy z celého světa.  

Hotel Rotunda u vrcholu Chopku je z obou stran dostupný lanovkami. Ze severní strany ze střediska Jasná a z jižní strany ze Srdiečka. Chopok je skvělým místem pro lyžování v zimě a pro cyklistiku a pěší turistiku v létě.

Ubytování snů

Všechny potřebné informace o ubytování a případnou pomoc při rezervaci hotelu Vám poskytne DCK Rekrea Ostrava.

Zdroj: PR článek.