Homepage»Novinky na webu»Nevšední zážitky v hezkém i deštivém počasí

Nevšední zážitky v hezkém i deštivém počasí

Úterý 14.srpna 2018 v 10:30h Přečteno: 1326 x

Blíží se narozeniny Vaší maminky a Vy stále nemáte vybraný dárek? Možná objevíte do oslavy ještě něco zajímavého v oblíbeném obchůdku, kam se vydáte na nákup nových šatů nebo se rozhodnete věnovat poutavou knížku. Pokud Vás však tlačí čas nebo byste chtěla být při výběru narozeninového dárku originální, rozhodně si nenechejte ujít prohlídku aktuální nabídky Firmy na zážitky.

Jaký dárek vybrat pro milovanou maminku?

Společnost Allegria má mnohaleté zkušenosti s výběrem dárků k nejrůznějším příležitostem. Její doménou jsou především vouchery na dárky pro ženyv podobě wellness zážitků, gastronomických i adrenalinových zážitků. Žádná žena především v nynějším letním období neodmítne možnost relaxace v nevšedním prostředí. Jiné to s největší pravděpodobností nebude ani u Vaší maminky. Obdarovat ji tak můžete poukázkou na večeři v Tančícím domě nebo třeba romantickou noc v korunách stromů. Na každodenní starosti snadno a rychle zapomene během orientální terapie nohou, kokosové exotické masáže či Thai beauty ritualu. Pokud patří Vaše maminka k ženám, které nevynechají žádnou příležitost k užití si adrenalinových zážitků, pak sázkou na jistotu bude pozvánka na bungee jumping, kurz přežití v přírodě nebo třeba den na plachetnici. Ženy milující napětí a pocit vzrušení v této podobě, si užijí adrenalinové zážitky, ať už jim je dvacet nebo třeba padesát pět.

Tipy na dárky pro muže i možnost koupě univerzálních poukázek na jednom místě

Také při výběru dárků pro muže neuděláte chybu, jestliže si necháte poradit od Firmy na zážitky. V případě, že chcete nechat výběr zážitku na oslavenci, nahlédněte do kategorie univerzálních poukázek, které najdete zde www.firmanazazitky.cz/univerzalni-poukazy. Tipy na originální zábavu na teplé letní dny i deštivé podzimní počasí najdete jako mávnutím kouzelného proutku na jednom místě právě na webových stránkách Firmy na zážitky. Nebudete muset již více trávit volný čas v přeplněných nákupních centrech nebo se stresem brouzdat na neosvědčených internetových stránkách.

Zdroj: PR článek.