Homepage»Novinky na webu»Nezapomínáte na své psí miláčky?

Nezapomínáte na své psí miláčky?

Pondělí 14.května 2018 v 10:57h Přečteno: 1650 x

Každý z nás se obléká podle počasí – je-li zima, oblékáme se tepleji, v dešti používáme pláštěnku či deštník. Zkrátka uděláme to vždycky tak, aby nám bylo dobře. Ale co naši čtyřnozí miláčkové, nezapomínáme na ně někdy?

Všichni známe a mnohdy sami užíváme staré rčení „psí počasí“, anebo „je tam zima, že bys psa nevyhnal“, a přitom to většina z nás dělá. Vídáme to často na ulici, před obchodem nebo úřadem – pes přivázaný u zábradlí, promrzlý, promoklý a navíc ještě má strach, kampak se „páníček“ zatoulal. Čeká trpělivě, až se jeho pán smiluje a odvede ho zase do teplého pelíšku.

Nezapomínejme na své pejsky. I oni uvítají nějaký ten obleček v nepříznivém počasí zrovna tak jako my. A od toho jsou tu specializované prodejny, například  e-shop  www.caskrmeni.cz, které mohou kromě krmiva, pelíšků a hraček nabídnout jak kalhotky pro fenky, tak overaly do chladu, nebo psí pláštěnky do deštivého počasí.

Na e-shopu si můžete vše v klidu a teple domova prohlédnout a objednat, takže vlastně do případného „psího počasí“ ani nemusíte.

Taková psí pláštěnka nebo nepromokavý obleček mohou psovi zpříjemnit pobyt venku – ať už na procházce, při venčení, anebo při onom nešťastném čekání na pána na ulici. Tyto užitečné pomůcky mohou psa ochránit před nepřízní počasí a dá se tak předejít i jeho případnému onemocnění.  Navíc se zvíře neušpiní, takže doma pak máte o starost míň.

Pláštěnky se vyrábí v menších velikostech – do 36 cm, ale také i pro velké rasy. Obvykle jsou vyrobeny z průhledného PVC – u těch je výhodou nízká cena a taky dobrá skladnost: pláštěnku necháte oschnout, složíte, vsunete do sáčku a jste připraveni na příště. Tyto levnější pláštěnky si můžete zakoupit i do zásoby, pro případ, že by se vám ta původní poničila.

Na trhu se dají sehnat i dražší pláštěnky z prvotřídních nepromokavých materiálů (například různé druhy šusťáků), které jsou doplněny třeba kapucí, kapsičkami nebo dokonce některými módními doplňky či prvky. V poslední době jsou majiteli psů požadovány výrobky s bezpečnostními reflexními nášivkami.

Kromě pláštěnek a nepromokavých oblečků můžete pořídit různé

  • pletené kabátky
  • mikiny
  • kombinézy
  • župany
  • pro psí slečny dokonce šatičky
  • chladící vestu do horkých dní

všechny tyto psí oblečky dobře splňují svůj účel: chrání zvíře před deštěm, chladem, ušpiněním a nachlazením.

A tak tedy nenechávejte nejlepšího přítele člověka trpět v nepřízni počasí, pořiďte mu teplé oblečení i pláštěnku. Bude vám za to vděčný!

Zdroj: PR článek.