Homepage»Novinky na webu»Oblíbenost Egypta neupadá, CK nabízí first minute akce

Oblíbenost Egypta neupadá, CK nabízí first minute akce

Úterý 19.prosince 2017 v 07:20h Přečteno: 1446 x

Egypt se stále řadí mezi oblíbené dovolenkové destinace. Do země se nejen v letních měsících vydává čím dál více Čechů. A není divu. Stát na severu Afriky nabízí teplé počasí, písečné pláže, krásný podmořský svět i nespočet míst k výletům. Navíc si hotelové resorty v Egyptě drží vysoký standard, který mají Češi rádi. Máte-li i vy chuť vydat se do země faraonů, využijte výhodné nabídky first minute zájezdů, která startuje právě nyní.

Jestliže si koupíte dovolenou do Egypta se zhruba půlročním předstihem, pak můžete ušetřit nejen čtvrtinu z ceny zájezdu. Kromě 25% slevy totiž cestovní kanceláře nabízí i řadu dalších výhod, díky kterým se vyplatí využít akční nabídky v rámci first minute 2018.

Získejte k zájezdu výlet k pyramidám zdarma

Egypt je Čechy stále milován, nabízí vše pro pohodovou letní dovolenou, a hlavně je stálicí, co se počasí týká. Sluníčko a vysoké teploty v Egyptě panují od června do září. Pokud se k tomu ale navíc přidají i bonusy od cestovní kanceláře, pak už severní Africe nejde odolat. Cestovky ke včasnému nákupu zájezdu nabízí dítě až do 18 let zdarma, fakultativní výlety za poznáním pyramid i Sahary a možnost změny termínu dovolené ještě deset dní před odletem.

Máte-li ale strach, že koupíte dovolenou v Egyptě s předstihem a za měsíc na to bude nabízet jiná cestovní kancelář ještě lákavější zájezd, pak vybírejte u cestovek, které garantují nejnižší cenu. V případě, že se po koupi zájezdu objeví levnější nabídka, získáte rozdíl v ceně zpět.

Do Egypta vyrazte jen do hosty ověřeného komplexu

I přestože se vyplatí vybrat si dovolenou v Egyptě v rámci first minute akce, rozhodně byste neměli zájezd koupit ukvapeně a bez rozmyšlení. Výhodou včasné koupě je, že není nutné se rozhodovat během jedné hodiny, jako je tomu u last minute zájezdů, proto využijte čas ve svůj prospěch, a než si vyberete tu pravou dovolenou, nezapomeňte si přečíst recenze hotelů v Egyptě. Předejdete tak případnému zklamání.

Hotelové resorty v Egyptě jsou moderní a poskytují nadstandardní služby, přesto se stále najdou i takové komplexy, kde kvalita služeb a vybavení trochu pokulhává. Do Egypta je vhodné vždy jezdit jen do čtyř až pětihvězdičkových hotelů.

Pokud si přečtete recenze hostů, kteří již navštívili vámi vybraný resort, pak rozhodně neprohloupíte. Dozvíte se více informací o ubytování, jídle, personálu, vybavení hotelu i okolí. Často si v uživatelských recenzích přečtete také to, co vám ani v cestovní kanceláři nepoví, a to například jak velký výběr zákusků můžete u jídla očekávat, jak daleko je pláž od hotelu, nebo kam z hotelu vyrazit na nákupy těch nejlepších suvenýrů.

Zdroj: PR článek.