Homepage»Novinky na webu»Párty stany:ochrana před deštěm i Sluncem

Párty stany:ochrana před deštěm i Sluncem

Pondělí 9.října 2017 v 09:57h Přečteno: 1918 x

Chystáte zahradní párty, grilování nebo oslavu narozenin a trápí vás fakt, že se nemusí  v daný den vydařit počasí nebo bude Sluníčko pálit až příliš? Není nutné zoufat, stačí si pořídit partystan.

Párty stany mají hned několik důležitých vlastností, kterými jsou nízká pořizovací cena, jednoduchá montáž, pěkný vzhled a také kvalitní provedení. Pártystany se díky těmto uvedeným vlastnostem stávají stále častějším doplňkem zahrad. Party stan si navíc nemusíte kupovat. Existují služby pronájmu párty stanů. Chystáte-li velkou akci, můžete si párty stan zapůjčit včetně vybavení.

Vyzkoušejte naše párty stany přímo na webu www.partystany-jicin.cz

Nůžkový  stan

Nejčastější volbou je nůžkový stan, který má velmi jednoduchou konstrukci a jeho postavení je otázkou pár minut. Oblíbenou variantou jsou stany o velikosti 3 x3 m, ale pořídit lze i větší. Nůžkové party stany působí velmi elegantně, na rozdíl od pergol je můžete kdykoliv složit a uskladnit.  

Nejen nůžkový stan, ale všechny partystany lze využít pro odpočinek a relaxaci, jako ochranu před sluncem a deštěm i jako místo na hraní pro děti. Na velkých akcích slouží párty stany jako příruční sklady či šatna, navíc si lze objednat například pivní set či cateringové stoly. Možností využití je skutečně mnoho.  Neprostupná plachta stanu dokáže vytvořit stín, zároveň dokáže chránit před deštěm. Jako ochrana před větrem vám poslouží party stan opatřený bočnicemi.

Příslušenství párty stanů

Párty stany se prodávají jako základní komplet, nicméně lze pořídit také celou řadu užitečných doplňků. Pořídit si můžete náhradní díly nebo například speciální plachty. Další doplňky tvoří kotvící lana, závaží na stany či nejrůznější osvětlení, které se hodí pro akce trvající do pozdních nočních hodin, topidla a mobilní podlaha.

Zdroj: PR článek.