Homepage»Novinky na webu»Podzimní inspirace: Kam v Praze, když prší?

Podzimní inspirace: Kam v Praze, když prší?

Čtvrtek 4.října 2018 v 18:20h Přečteno: 4737 x

Naplánovali jste si prodloužený víkend v Praze a jako naschvál má celý propršet? Kvůli tomu však výlet nemusíte odkládat – v metropoli je vždy co dělat, a to i navzdory psímu počasí. Když budou venku padat trakaře, můžete se vydat za některou z následujících atrakcí.

Surf Arena

Že jste vždy chtěli vyzkoušet, jaké to je stát na surfovém prkně? V Surf Areně máte možnost. Unikátní kombinace simulátoru vln a hudebního klubu vás zabaví na celé odpoledne. Aneb proč letět k moři, když si můžete užívat populárního vodního sportu i tady?

Aquapalace Praha

Když venku prší, neznamená to, že si nemůžete užívat vodní radovánky. V jedinečném komplexu Aquapalace Praha na vás čeká vodní svět včetně umělého vlnobití a tobogánu, vířivky, wellness a další příjemné záležitosti.

Mercuria Laser Game

Máte bojovného ducha a zároveň jste vždy toužili po laser game? Mercuria Laser Game je největší pražská aréna, ve které si zahrajete za doprovodu strhujících zvukových a vizuálních efektů. Do reality se vám bude vracet jen horko těžko.

Prague Fear House & Bar

Kdo se bojí, mě by se atrakci s názvem Prague Fear House vyhnout obloukem. Anebo je snad nejstrašidelnější pražské sklepení neodolatelnou příležitostí, jak překonat strach? To je na vašem uvážení, nejdříve si však rozhodně dejte drink na kuráž ve strašidelném baru.

Prague Fear House & Bar, zdroj: praguefearhouse.com

Bowlbar

Kam v Praze na bowling? V Bowlbaru určitě ne, zde se jezdí na skateboardu v betonovém bazénu (bowl). První a jediný indoor bowl bar najdete na Praze 10 a v pauze mezi skejtováním si můžete zahrát pinball a stolní fotbálek.

Národní galerie

Navštívit Prahu a nepokochat se ryzím uměním – to by byl hřích! Národní galerie má vždy co nabídnout, stačí se kouknout na aktuální výstavy a vybrat si tu, která by vás mohla zajímat.

Národní galerie Praha, zdroj: unesco-czech.cz

Praga Arena

Je libo jízda na motokáře? V Praga Aréně mají hned čtyři tratě, které se navíc průběžně obměňují, takže se zde nebudete nudit ani při opakované návštěvě. V nejmodernějším a největším areálu postaveném speciálně pro motokáry vám odpoledne uteče jako voda.

Hotel Belvedere Praha

Na závěr jsme si nechali čtyřhvězdičkový hotel Praha, který sice sám o sobě žádnou atrakcí není, ale nudit se v něm také nebudete. A tip na stylové ubytování se vám bude hodit tak jako tak.

Hotel Belvedere Praha, zdroj: wikimedia.org

Belvedere patří mezi nejvyhledávanější hotely v centru Prahy a kromě komfortních pokojů nabízí přímé a rychlé spojení s ostatními městskými částmi. Mimo jiné se zde nachází konferenční prostory, ve kterých se často konají zajímavé akce.


Zdroj: PR článek.