Homepage»Novinky na webu»Pořiďte si sídlo pro firmu v centru Prahy za pár korun

Pořiďte si sídlo pro firmu v centru Prahy za pár korun

Úterý 7.listopadu 2017 v 11:00h Přečteno: 1590 x

Možná právě začínáte podnikat a nemáte zatím dost peněz na pronájem vlastní kanceláře. Nebo pracujete z domova, jenže potřebujete čas od času nějaké reprezentativní místo, kde se sejdete s klienty.

Jestliže nehledáte jen adresu pro svou nově vznikající společnost, ale potřebujete skutečné kontaktní místo, prostory pro jednání či prezentace, je tu pro vás Sídlo pro firmy s balíčkem služeb, které se vám budou opravdu hodit.

Co vám Sídlo pro firmy poskytne

V současné době se rozmáhá služba tzv. virtuálních kanceláří, tedy administrativní úkony spojené s poskytnutím adresy jako místa podnikání vaší firmy. Jedná se o přeposílání pošty od úřadů i klientů, práci recepční, která vám dá vědět o návštěvě a případně předá kontakt. V lepším případě vám poskytovatel této služby nabídne za poplatek i účetní a daňové poradenství nebo například použití tiskárny či kopírky.

Společnost Sídlo pro firmy má pro vás zcela jiné řešení. Říká se mu sdílená kancelář, tedy možnost pronajmout si skutečnou jednací místnost jen na nezbytně nutnou dobu.

Výhody sdílené kanceláře v Sídlo pro firmy

V domluvenou hodinu budete mít k dispozici pracovní nebo jednací prostory, během jednání můžete mít v této místnosti i na zdi recepce umístěné logo vaší firmy. Pro tento účel máte zároveň k dispozici základní občerstvení (káva, čaj, voda) zdarma, případně si můžete zajistit catering.

V době vaší nepřítomnosti může vaše telefonáty vyřizovat skutečná asistentka, která vás zároveň dokáže zastoupit i při jednání s úřady či s bankou, případně se věnovat vašim návštěvám, ať už jde o klienty nebo třeba finanční úřad.

Vaší společnosti bude vytvořena složka s důležitými dokumenty, firemními a propagačními materiály. Přeposílání pošty i z datové schránky je samozřejmostí.

To není všechno

Zaujala vás možnost mít v centru Prahy k dispozici sídlo pro svou firmu včetně prostor, které můžete podle potřeby využívat, a se službou skutečné asistentky, díky níž nepřijdete o jediný kontakt a nezanedbáte žádný termín?  V tom případě vás jistě budou zajímat i bonusy spojené s touto službou.

Vyřízení změny sídla vaší firmy získáte zcela zdarma, naopak ještě získáte počáteční kredit 200 Kč na využití některé z placených služeb. Tisk, kopírování či Nespresso káva jsou vám v recepci k dispozici bez omezení. V ceně máte SMS upozornění o příchozí poště, předávání vzkazů, ale především 3 hodiny pronájmu jednací místnosti měsíčně. 

Zdroj: PR článek.