Homepage»Novinky na webu»Přeložte si svůj text spolehlivě a za každého počasí

Přeložte si svůj text spolehlivě a za každého počasí

Neděle 8.září 2019 v 10:30h Přečteno: 2092 x

V dnešní době pro překlad textu, vyjma specializovaných textů a oborů, není nutno platit za překladatele. Snadno a spolehlivě Vám text přeloží do mnoha jazyků online nástroje a samozřejmostí jsou též mobilní aplikace. Pro obvyklé texty poskytují tyto nástroje velmi slušné výsledky, zejména pro pochopení. Možnost překladu máte k dispozici kdykoli a kdekoli, za každého počasí, třeba na horách, abyste si například objednali jídlo na horské chatě.

Česko-anglicky a naopak ve slovíčkách i v celých větách

Angličtina je bezesporu nejrozšířenějším jazykem, je jazykem obchodu, konferencí, IT a mnoha dalších oborů. S překlady Vám pomůže efektivně anglicko-český slovník a  překladač online. Použití je velmi snadné, zadáte text ve výchozím jazyce, zvolíte cílový jazyk a klikněte na Přeložit. Slovník umožňuje překládat jednotlivá slova, fráze a v mnohých případech si poradí i s větami.

Španělština už nebude španělskou vesnicí s online překladačem vět

Také španělština patří k nejrozšířenějším jazykům na světě. Španělsko, Mexiko a velká část Jižní Ameriky. Potřebujete-li přeložit španělský text nebo naopak napsat něco španělsky a neovládáte tento temperamentní jazyk, nezoufejte. Česko-španělský překladač vět to vyřeší za Vás. Funguje obdobně jako zmíněný slovník angličtiny. Na rozdíl od slovníku, je překladač vhodný i k překladu delších textů, kdy je často lépe přeložen kontext než u izolovaných frází. !Qué fácil! čili „jak jednoduché“ je použití překladače. K dispozici jsou i překladače dalších jazyků.

Mobilní aplikace Translate All Language - Voice Text Translator

S aplikací Translate All Language - Voice Text Translator ve svém mobilu se neztratíte nikde na světě. Překlad je možný textově či hlasově. Ve svém jazyce napište nebo namluvte, co chcete a okamžitě máte překlad do zvoleného jazyka. Užitečná je autodetekce jazyka, kdy aplikace sama rozpozná, jakým jazykem píšete nebo mluvíte. Překlad je podporován pro více než 100 jazyků, takže pohotový překlad budete mít u sebe v mobilu k dispozici opravdu kdykoli a kdekoli, když se budete chtít v místním jazyce třeba ve vánici v Norsku zeptat na nejbližší ubytování nebo na prosluněném Tahiti najít tu nejlepší pláž.

Zdroj: PR článek.