Homepage»Novinky na webu»Prodej zlata raketově roste

Prodej zlata raketově roste

Sobota 17.října 2020 v 11:43h Přečteno: 1312 x

Cena zlata v posledních měsících razantně roste, palivem v růstu je pandemie koronaviru i dezorientovaný systém. Přesto se však rozhodně nemusíte bát vložit do něj část svých úspor. V době krize je naopak žádoucí do této komodity vložit více ze svých úspor než obvykle. Zlato vaše jmění bezpečně uchová.

Spolehlivý prostředek v době krize

Zlato je spolehlivý prostředek, jak zajistit finanční prostředky v době krize. Rovněž také těží ze snižování úroků a dalších stimulačních opatření, kterými se centrální banky snaží pomoci ekonomice překonat negativní dopady koronavirové krize.

Cenné kovy jsou dlouhodobě velkou jistotou a díky nim své finance ochráníte. Pokud tedy máte doma zlaté slitky nebo zlaté mince, nemusíte se obávat ekonomických krizí, ani pádu měn. Ekonomika se jednou zotaví a za zlato získáte více peněz, nebo novou měnu.

Trh se zlatem se dnes dramaticky mění. Zlato nakupují stále více i drobní investoři a velcí hráči na trhu rapidně zvyšují podíl zlata ve svém portfoliu. Zvláště konzervativní klienti doplňují své zlaté rezervy.

Desítky let platilo doporučení držet ve zlatě 5-10 procent majetku. Ale jak spolehlivě zabezpečit zbývajících 90 procent? Nákupem zlata ve větším objemu!

Mimořádná situace si vynutila mimořádné a zásadní změny v chování investorů. I když někteří investoři musí z existenčních důvodů zlata prodávat, movití investoři jej nakupují stále větším tempem. V tyto dny jim nahrává i krátkodobý pokles ceny zlata. A vy toho můžete využít také.

Jak na nákup a prodej investičního zlata v podobě mincí a slitků?

Zlato se dá nakoupit a prodat velmi snadno i online. Na zlate-mince.cz jsou největší zásoby investičního zlata ve formě švýcarských zlatých cihliček a zlatých mincí v České republice a na Slovensku.

E-shop tradičního prodejce zlata a stříbra, který je na trhu již 17 let, zásobuje zlatem spolehlivě 60 000 klientů. Jelikož jsou bezpochyby jedničkou na trhu, s jejich nabídkou se stojí za to seznámit.

Nejlevnější zlaté mince a slitky jsou cenově dostupné prakticky pro každého.

Zdroj: Redakce e-pocasi.cz.