Homepage»Novinky na webu»Profesionální zabezpečení objektů od Key Service

Profesionální zabezpečení objektů od Key Service

Neděle 30.prosince 2018 v 19:29h Přečteno: 1559 x

Může se to stát každému – zabouchnuté dveře od bytu nebo auta. Key Service, profesionální zámečnictví Praha, Váš spolehlivý partner na odemčení takřka jakýchkoli zámků a realizaci vysokého zabezpečení dveří.

Společnost nabízí širokou škálu služeb pro domovní, bytové a automobilové dveře. Běžná výměna vložky zámku, opravy po vloupání, odemčení trezoru nebo či zajištění bezpečnosti včetně realizace bezpečnostní vložky se 3. třídou bezpečnosti. Kvalitní zabezpečení dveří je Vaše vstupní ochrana majetku, neboť s vysokým zabezpečením eliminujete riziko vloupání a tím i dalších škod, které mohou jít do milionových částek. V nabídce služeb nechybějí ani svářečské práce, které provádějí vyškolení odborníci v souladu s normou EN 287-1. Mezi další specializované práce patří též například montáž bezpečnostních závor, kování a vložek.

Zabezpečení dveří

Zámečnická pohotovost Vám dveře jak otevře, tak i zajistí jejich bezpečnost. Tudíž se můžete spolehnout na profesionální práce pro maximální zabezpečení dveří, tak i v situacích zalomení klíče ve dveřích či zabouchnutí dveří, kdy potřebujete dveře nestandardní cestou otevřít. A stejně kvalitní služby jsou nabízeny pro automobily. Nemůžete-li se náhle dostat do auta, nezoufejte a zavolejte. Pro více než 20 značek automobilů jsou služby k dispozici. Kompletní přehled nabízených služeb a ceník najdete na webu společnosti. Mezi nadstandardní přednosti patří expresní výjezd do 20 minut či noční pohotovost. Vše od perfektního zabezpečení dveří až po profesionálního odemčení vstupu do domu, bytu nebo auta. 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 7 pohotovostních míst v Praze a více než 3000 výjezdů ročně. Můžete zavolat nonstop v kteroukoli denní i noční hodinu. Také výjezdy mimo Prahu je možné realizovat dle standardního tarifního ceníku.

Zdroj: PR článek.