Homepage»Novinky na webu»Půjčovna a pronájem vysoce kvalitních elektrocentrál Valeon

Půjčovna a pronájem vysoce kvalitních elektrocentrál Valeon

Pátek 28.září 2018 v 20:15h Přečteno: 1529 x

Elektrocentrála je zařízení umožňující dostupnost elektrické energie v místech, kde to není běžně možné. Jedním z mnoha využití je například na stavbách, na festivalu či třeba u polní nemocnice, kde potřebujeme zajistit neustálý přívod elektřiny. Potřebujete-li zajistit kvalitní a spolehlivou elektrocentrálu, společnost Valeon je tím správným řešením. Společnost poskytuje půjčovnu elektrocentrál různých velikostí a výkonu. Valeon zajišťuje půjčení a pronájem elektrocentrál na pobočkách v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, Liberci a v Jihlavě. Valeon rovněž nabízí půjčovnu kompresorů, opět s různým výkonem. Elektrocentrály jsou od výkonu 12 kW až po největší s výkonem 720 kW pro profesionální průmyslové využití.

Mnoho variant, další služby i slevy pro stálé zákazníky

Kromě zapůjčení a pronájmu elektrocentrály jsou v nabídce další služby. Přeprava na místo, práce vyškoleného elektrikáře či předání mimo pracovní dobu. Ceny se odvíjí nejen od modelu elektrocentrály, ale též od doby zápůjčky. Běžně jsou zápůjčky již od jednoho dne, od 4. dne je určitá sleva. Rovněž je možné realizovat zápůjčku dlouhodobou, například po dobu stavby na několik měsíců. Pro pravidelné zákazníky nabízí Valeon atraktivní slevy včetně množstevních slev. Kompletní ceník je k dispozici na webu společnosti, kde jsou uvedeny veškeré podmínky a příplatky. Pro konkrétní a kompletní kalkulaci vyplňte na webu poptávkový formulář a budete kontaktováni pro upřesnění informací k přesnému výpočtu finální ceny.

Od výpadku elektřiny až po nejnáročnější výstavby s elektrocentrálami Valeon

Mobilní elektrocentrála je potřebná všude, kde je nutno zajistit nepřetržitý přísun elektřiny bez odstávky a jiný zdroj není k dispozici. Všechny elektrocentrály procházejí pravidelnými pečlivými kontrolami, přesto však je to pouze stroj. K těmto účelům se hodí služba Twin, k zajištění okamžité náhrady nefunkční elektrocentrály. Kromě společnosti Valeon nabízí rovnocenné služby také Hujeval. Obě společnosti zajistí plně profesionální služby v malém i velkém rozsahu i pro nejnáročnější požadavky.

Zdroj: PR článek.