Homepage»Novinky na webu»Reklamní deštníky ochrání před nepřízní počasí

Reklamní deštníky ochrání před nepřízní počasí

Pondělí 25.června 2018 v 16:57h Přečteno: 1722 x

I když to tak v posledních dnech nevypadá, Česká republika je zemí, v níž prší poměrně často. Každá domácnost tak vlastní několik deštníků, které jsou v případě nepřízně počasí připraveny k použití. Reklamní deštníky však mohou mít mnohem více funkcí než pouze ochranu před deštěm.

Když se řekne deštník, většině z nás se hned vybaví déšť, mokré ulice a snaha dojít do cíle pokud možno v co nejsušším oděvu. Na ulici většinou vídáme klasické deštníky s různým vzorem bez nápadité reklamy. Důvodem je, že ještě do nedávné doby byly možnosti potisku velmi omezené.

Reklamní deštníky s celoplošným potiskem

Je tomu pouze několik měsíců, kdy začala být na trhu dostupná nová metoda reklamního potisku deštníků, která při zachování rozumných nákladů umožňuje nanést zvolený motiv na jednotlivé panely až ke středu. Nyní je tak možné vytvořit tyčové i skládací deštníky s celoplošným potiskem a ty následně darovat zákazníkům či zaměstnancům.

Jak použít reklamní deštníky v marketingu

Reklamní deštníky patří mezi předměty, které vzhledem k pořizovacím nákladům firmy rozdávají vybraným skupinám uživatelů. Reklamní deštník tak můžete obdržet jako dárek při zakoupení určitého produktu či uzavření smlouvy, stejně jako jej získat například formou výhry v soutěži.

S rozšířením fotografií a sociálních sítí se reklamní deštníky staly rovněž velmi vítanou kulisou pro snímky firemního týmu. Vždy se tak vyplatí mít určité množství deštníků s potiskem na skladě, aby mohly posloužit jako kulisa či ochrana před deštěm významných klientů. V druhém zmíněném případě je možné zvolit také decentní variantu deštníku, u něhož je hlavní motiv, většinou logo společnosti, vyraženo v rukojeti.

Pokud hledáte spolehlivého dodavatele reklamních deštníků i jiných reklamních předmětů, obraťte se na společnost Propaq. Její specialisté vám pomohou s vytvořením ideálního reklamního předmětu na míru vašim potřebám.  

Zdroj: PR článek.