Homepage»Novinky na webu»Reklamní předměty vás zahřejí i v zimě

Reklamní předměty vás zahřejí i v zimě

Úterý 23.ledna 2018 v 18:15h Přečteno: 1768 x

Zima k nám prozatím byla mírná, ale co nevidět dorazí do naší republiky mrazy, které spoustu z nás nepotěší. Máte připravené teplé oblečení a ochranu proti omrzlinám? Pokud jdete teprve nakupovat, tak vězte, že oblečení můžete získat i zdarma.

Reklamní předměty se v posledních letech staly velkým hitem. Firmy dávají svým zaměstnancům i zákazníkům dárky, které nejenom potěší, ale především jsou užitečné. Například sady se zimními doplňky udělají nejenom radost, ale zároveň naleznou uplatnění. Zpravidla obsahují kombinaci čepice, šály a rukavic, na kterou může společnost nechat vyšít či natisknout své logo. Vy tak získáte praktické a krásné předměty zdarma.

Reklamní předměty

Ochrana proti omrzlinám

S omrzlinami často bojují sportovně zaměření jedinci. Při pohybu se člověk rychle zahřívá a nemusí si uvědomovat, že choulostivější části těla potřebují ochranu. Takové uši se mohou podchladit navzdory intenzivnímu sportování, což člověk zpravidla zjistí až po návratu do tepla. Řešením jsou například sportovní zimní čelenky na uši z ovčí vlny. Tyto reklamní předměty pomáhají ochránit zdraví, přičemž náklady na jejich pořízení jsou pro firmy více než příznivé.

Ochranu proti mrazu rovněž poskytují další reklamní předměty. Pakliže firma chce své zaměstnance či zákazníky opravdu potěšit, může zvolit některé z prémiových produktů, například elegantní pletené šály v dárkové krabičce. Kompletní přehled zimních doplňků naleznete zde.

Reklamní předměty

Reklamní předměty pro každé roční období

Existují předměty, které jsou užitečné bez ohledu na aktuální roční období. Klasickým příkladem jsou reklamní deštníky. Ať je jaro, léto, podzim či zima, deštník se vždy vyplatí mít po ruce. V Propaq.cz nabízíme možnost výroby deštníků různého typu s vlastním potiskem na míru. Podívejte se na naši širokou nabídku, nebo kontaktujte specialisty, kteří vám ochotně poradí s výběrem ideálního reklamního předmětu pro vaše zaměstnance i klienty.

Reklamní předměty

Zdroj: PR článek.