Homepage»Novinky na webu»Rozjeďte podnikání se zajímavou službou!

Rozjeďte podnikání se zajímavou službou!

Sobota 11.listopadu 2017 v 19:55h Přečteno: 1236 x

Rozjet dneska své vlastní podnikání – to už není žádná věda. Přece jenom dneska už je svět podnikání otevřený naprosto každému. Pokud se vám nechce rozjíždět podnikání od úplného začátku, rozjeďte si ho na základě franchisingu. Dříve se franchisingu lidé báli, protože si mysleli, že jim ohrožuje jejich majetek a firmu, dneska se už k tomuto způsobu podnikání přiklánějí. A není se čemu divit! Vždyť právě franchising pomáhá rychle rozšířit a rozvíjet společnost. Podnikejte díky němu také, podepište licenční smlouvu a otevřete si pobočku už notoricky známé značky!

Lidé se dnes přiklánějí k podnikání v oboru gastronomie. Jíst budeme potřebovat i budoucnu. V tomto oboru je však velká konkurence, s níž se jenom těžko bojuje. Buďte proto jiní a otevřete si pobočku v naprosto jiném oboru. Co třeba pomáhat podnikatelům?

Podnikání

Znáte firmu Extéria?

Jestli máte velkou společnost, jistě máte na paměti BOZP a PO. Bezpečnost práce a požární ochrana je něco, co byste neměli nikdy vypustit z mysli. Pokud o tom své zaměstnance neinformujete, můžete dostat obrovskou pokutu při neplánované kontrole státních orgánů. To se raději vyplatí využít služby nějaké společnosti, které se vám o BOZP a o požární ochranu vždycky postará.

Přesně takovou společností je i společnosti Extéria, která má dneska už více jak pětadvacet poboček nejen v České republice, ale taky na Slovensku (založení pobočky je nízkonákladové, tudíž nepotřebujete velký kapitál).

Zachraňujte podnikatele!

Pokud si i vy založíte společnost této značky, budete doslovně zachraňovat podnikatele. Budete je zachraňovat před velkými pokutami, které se mohou dostat ne do desítek, ale rovnou do stovek tisíc korun. Až 40% podnikatelů o BOZP a PO nemá „ani páru“ a tedy až tolika procentům podnikatelů hrozí obrovské pokuty. Buďte jejich spasitelem, jejich hrdinou právě vy!

Zdroj: PR článek.