Homepage»Novinky na webu»Ruční vysavače na drobné nečistoty

Ruční vysavače na drobné nečistoty

Pondělí 11.června 2018 v 06:00h Přečteno: 1358 x

Když máte malý byt nebo se vám jednoduše nechce pořád chodit pro velký a těžký vysavač, obstarejte svou podlahu s praktickým ručním vysavačem, který práci vykoná stejně tak dobře a kvalitně jako jeho velký bráška. Ruční vysavače jsou doslova odjištěné zbraně a pro ně a špinavou podlahu není v jednom domě dostatek místa.

A to i přesto, že jsou menšího charakteru a hravě se tedy vejdou do každé skříně. Drobečky, prach a další nečistoty jednoduše nemají šanci. Ruční vysavače jsou univerzálním pomocníkem do každé domácnosti, nejenže s nimi totiž vyluxujete i v místech, kam se normálně velký vysavač nedostane, ale také zvládnou šetrně, ale perfektně vyčistit vaši sedačku například od zvířecích chlupů. Padnou každému do ruky, navíc se snadno a pohodlně používají, jsou tiché, výkonné a rychlé.

Ruční vysavač do vaší domácnosti

Jedinou možnou nevýhodou je velikost jejich sáčků, která se pohybuje od 0,3 litru u malých ručních vysavačů do 0,5 litru u ručních tyčových vysavačů. Jsou tedy vhodné spíše na menší doplňkové práce. Na druhou stranu jsou ale vždycky po ruce a oproti klasickému vysavači mají nespornou výhodu v tom, že jsou na nabíjecí baterie a ne na šňůru, která se snadno zamotá, bývá krátká a akorát se přes ni brká.

Příkon malých opravdu ručních vysavačů bývá kolem 500 W, u tyčových vysavačů to ale může být až přes 2 000 W. Ať tak či onak, nejčastěji jsou tyto modely určené pro suché vysávání, jen s několika málo modely můžete místo plakání nad rozlitým mlékem ho i vysát.

Pořiďte si na menší nepořádek dobrého parťáka, který vám s úklidem pomůže raz dva. Určitě ale nezapomeňte zohlednit například nutnost indikátoru plnosti sáčku či zanesení filtru. Některé mají také turbokartáč, se kterým se zbavíte i větší nečistoty.

Pokud byste nechtěli už nikdy vysávat ručně, můžete si například pořídit robotický vysavač, a k jeho výběru Vám může posloužit náš test robotických vysavačů.

Zdroj: PR článek.