Homepage»Novinky na webu»S Dante vybavíte textilem byt, dům i luxusní hotel

S Dante vybavíte textilem byt, dům i luxusní hotel

Čtvrtek 18.července 2019 v 08:00h Přečteno: 1687 x

Dante, česká společnost, která Vám umožní zpříjemnit a zútulnit bydlení atraktivním bytovým textilem. Od elegantních záclon, moderního povlečení až například po širokou škálu metrového textilu. Společnost působí ve svém oboru více než 20 let, v současnosti se soustředí zejména na e-shop, v němž najdete vskutku rozmanitý sortiment. Na okno, do koupelny, do kuchyně a nezapomíná ani na pestrý textil pro děti od hravého povlečení až po dekorativní samolepky na stěnu.

Povlečení, záclony, ubrusy...

Sháníte zajímavě řešené povlečení pro sebe nebo pro děti? Chcete své bydlení zkrášlit ozdobnou voálou na okně, originálním ručníkem se svým jménem nebo veselou kuchyňskou chňapkou? Dante Vám nejen tyto myšlenky pomůže převést do reality, pořídit si můžete bytový textil takřka ve všech podobách a rozměrech do každé místnosti.

Stolu sluší ubrus, který odrazí Váš osobitý styl

V mnoha případech je stůl pěkný i samotný, nicméně ubrusem mu vtisknete osobitost Vašeho bydlení a lze je obměňovat podle aktuální nálady či příležitosti. Dante pro Vás má moderní ubrusy hodící se do kuchyně, obýváku i do dětského pokoje. V nabídce na Vás čekají desítky kreativních trendy motivů či ubrusy v decentně elegantním stylu. A to jak tkaninové, tak i z PVC. A jistě dáte za pravdu, že PVC ubrusy se mnohem lépe udržují. Rovněž jsou k mání dekorativní dečky, prostírání i metráž na ubrusy.

Textil od Dante i do penzionu či hotely

Plánujete vybavovat malý penzion nebo velký hotel? Jistě chcete hostům nabídnout příjemnou atmosféru, aby se cítili pohodlně a útulně. Dante nabízí též bytový textil pro vybavení hotelů, penzionů a dalších ubytovacích zařízení. Hotelové povlečení, moderní závěsy či restaurační ubrusy. Dante má ve své nabídce bytový textil do interiérů všech velikostí a účelů. A pokud budete chtít poradit, neváhejte se obrátit o pomoc, rádi Vám v Dante poradí pro nejlepší výběr.

Zdroj: PR článek.