Homepage»Novinky na webu»Sedací vaky pro odpočinek za špatného počasí

Sedací vaky pro odpočinek za špatného počasí

Středa 13.června 2018 v 06:00h Přečteno: 1622 x

Odpočinek po práci nebo pravidelné lenošení každou neděli odpoledne? Sedací vaky jsou tu od toho, aby ulevily bolavé páteři nebo kloubům, rozvalit se právě v nich je přeci dokonalá pohoda, takříkajíc na jedničku. Nezabírá zbytečně místo a hovět si na něm může celá rodina, protože nosnost tu trhá všechny předchozí rekordy. Už máte svůj vlastní vak doma? Pokud ne, nechte se u nás přeci trochu nenuceně inspirovat!

Kvalitní materiál, co vydrží a nevyvolává alergickou reakci

Dnešní sedací vaky jsou vyplněné polyesterovými kuličkami a vydrží sloužit opravdu dlouhou dobu. Když si do nich jednou sednete nebo lehnete, určitě už budete opovrhovat klasickým křeslem a mračit se začnete i na váš oblíbený ušák. Proč? Protože tohle pohodlí nic nenahradí, ačkoliv sedíte nebo ležíte jen těsně nad zemí a vstávání by (čistě teoreticky) nemuselo být pohodlné – se sedacími vaky nové generace to je však úplně jinak…

Není pravda, že tento styl mají v oblibě hlavně a jedině mladší ročníky, vždyť i mnoho cetiletých nedá na sedací pytle vůbec dopustit. Výplň se totiž dokonale přizpůsobí všem rozměrům vašeho těla a budete si pak připadat, doslova jako byste seděli někde na obláčku. A že je to v podstatě naprosto nadpozemský pocit vám jistě nemusíme vůbec vysvětlovat, protože taková věc se prostě musí zažít na vlastní kůži!

Sedací vaky znamenají konec bolestem hlavy, vyberte si přesně takový model, jaký vám bude vyhovovat. Nebojte se omezené nosnosti nebo nepohodlí v konkrétní poloze. Vždyť právě tady můžete sedět, ležet nebo se různě zkroutit tak, jak je vám to zrovna v danou chvíli pohodlné. Prostě se jen ponořte do komfortu číslo jedna, polyesterové kuličky vydrží dlouhé roky a podle přání je můžete klidně usypat nebo naopak přisypat ještě větší počet.

To už však záleží jen a jen na vás…

Zdroj: PR článek.