Homepage»Novinky na webu»Silná erekce za jakéhokoliv počasí! Známe řešení

Silná erekce za jakéhokoliv počasí! Známe řešení

Pondělí 22.července 2019 v 03:20h Přečteno: 2470 x

Erekce je téma, které v naší společnosti nepřichází příliš na přetřes. Pokud vynecháme, že se jí zabývají některé z večerních reklam, jako taková je tématem, o kterém se příliš nemluví. O to horší je pak situace pro muže, které trápí slabé, či zcela chybějící vzrušení. Jedná se i o váš problém? V tom případě se pojďte podívat, jakými způsoby ho můžete řešit.

Když se hovoří o erekci, většina populace si myslí, že ji nemohou provázet žádné vážné problémy. Za jejich jedinou příčinu považují pokles mužských hormonů, který je spojen s pozvolným procesem stárnutí.

Z toho důvodu si muži (a jejich partnerky) poměrně často myslí, že se jich problém s poruchou erekce ve většině případů netýká. O to větší pak bývá překvapení, když se během milování dostaví neschopnost realizovat či dokončit sexuální styk.

I když jsou dámy většinou chápavé, pokud se problém opakuje už poněkolikáté, mohou se cítit nepříjemně a intimním hrátkám se začnou raději vyhýbat. Ve vyhrocených situacích mohou tuto “neschopnost” začít partnerovi dokonce i vyčítat. Což rozhodně není žádným řešením, protože muži se už tak cítí pod psa a neví, jak se s novou situací vypořádat.

Přitom stačí jen málo a problémy s erekcí mohou být pro muže i jejich partnerky minulostí.

V následujících odstavcích se proto zaměříme na to, co lze s touto nepříjemností udělat.

Mám poruchu erekce?

Hned na úvod se podíváme na to, jakým způsobem spolehlivě určíte, že máte poruchu erekce.

Průběh může být různý, ale obecně lze tento problém rozdělit na dva samostatné příklady. V prvním případě je muž schopen dosáhnout ztopoření penisu. To však velmi brzy ochabuje a není možné s ním vykonat ani průměrně dlouhý sexuální styk.

Ve druhém případě se partnerka (ale i muž sám) pokouší vzrušit, a i přes veškerou snahu ke ztopoření penisu nedojde.

Samozřejmě, oba případy se alespoň jednou v životě staly každému. To, že se vám jednou nepodaří erekce dosáhnout (například v důsledku únavy či stresu) neznamená, že trpíte erektilní dysfunkcí. Na pozoru se však mějte v případě, že se tento problém dlouhodobě opakuje a nevedou k němu žádné zjevné příčiny.

Důvody, proč k poruchám erekce dochází

Lidské tělo je velmi náročný mechanismus, ve kterém všechno souvisí se vším. Porucha erekce může mít jak psychické a emocionální příčiny, tak takové, které jsou čistě fyzické a indikují nějaký dosud neobjevený problém.

Nejčastěji porucha erekce doprovází:

  • Stres
  • Únavu
  • Vyšší věk
  • Vysoký cholesterol
  • Vysoký krevní tlak
  • Onemocnění srdce
  • Obezitu
  • Cukrovku
  • Kuřáky
  • Pijany
  • Lidi po úrazu páteře (s následkem ztráty hybnosti)
  • Pacienty s rakovinou (nejčastěji varlat)
  • Poruchy krevního oběhu (kdy dochází k nižšímu prokrvení tkáně)
  • Depresi
  • Úzkosti

A mnoho dalších stavů, které nemusely být do současnosti zjištěny.

Tipy na podporu erekce

Když už znáte možné příčiny erektilní dysfunkce, můžeme se podívat na to, jakými způsoby s ní můžete hravě zatočit.

Přírodní cesta

Poruchy erekce nejsou problémem několika posledních let. Setkávaly se s ním i starověké civilizace. V té době se poruchy erekce léčily pomocí přírodních látek. Některé z nich se běžně používají ještě dnes jako součást nejrůznějších pilulek.

Můžete se proto setkat s přípravky, které obsahují Macu peruánskou, Ženšen, Kotvičník zemní a mnoho dalších.

Jak rozeznat kvalitní pilulky na erekci - https://www.predatorus.cz/kvalitni-pilulky-na-erekci/

Kegelovy cviky

Kegelovy cviky nejsou pouhou doménou žen, které jejich prostřednictvím posilují svaly pánevního dna. Jsou vhodné i pro muže, kteří se tak naučí lépe ovládat svoji erekci. Abyste věděli, co máte dělat, stačí, abyste vyzkoušeli na moment přerušit proud moči během vykonávání malé potřeby. Tyto svaly pak během dne několikrát po sobě zatněte a uvolněte, tak, aby došlo k jejich dlouhodobému posílení.

Více o kegelových cvicích se dočtete na https://www.sexporadna.cz/kegelovy-cviky/

Návštěva lékaře

Sázkou na jistotu je však konzultace s vaším praktickým lékařem. Ten vás důkladně prohlédne a dost možná vás i vyšle na specializované pracoviště. (Například na kardiologii, k psychologovi atd.) Je totiž dost možné, že se poruchou erekce projevuje nějaký vážnější zdravotní problém, který se zatím nepodařilo zachytit. Jakmile dojde k jeho odbornému a cílenému léčení, s ním by měly odeznít i trapné momenty v posteli. Není tedy potřeba se této možnosti bát, nebo se za ni stydět. Děláte to jen pro své vlastní dobro.

Věříme, že díky našim tipům bude vaše erekce bezproblémová za každého počasí.

Další zdroje:

Zdroj: PR článek.