Homepage»Novinky na webu»Stěhování bytů Praha

Stěhování bytů Praha

Pátek 13.července 2018 v 20:00h Přečteno: 1485 x

Chystáte se na stěhování bytu? Hledáte spolehlivou stěhovací službu v Praze? Vyzkoušejte nabídku Stěhování bytů Praha. Kdo jsme?

Jsme čistě česká společnost s bohatou historií a širokou nabídkou stěhovacích služeb. Nabízíme stěhování bytů všech velikostí za velmi nízkou cenu. Přitom můžeme garantovat vysokou kvalitu provedení a minimální narušení a zdržování chodu domácnosti. Za vším stojí náš spolehlivý tým stálých a plně kvalifikovaných pracovníků, kteří jsou vybaveni nejmodernějším vybavením a širokou nabídkou vozového parku.

Proč si vybrat na stěhování bytu právě nás?

Jaké jsou naše přednosti? Nabízíme velmi dobrý poměr mezi kvalitou a cenou. Stěhování bytu Praha provedeme co nejrychleji bez zbytečného protahování nakládky nebo vykládky. Pracujeme i o víkendech a svátcích bez nutnosti příplatku. Kilomtery ujeté po Praze budete mít zdarma a bezplatně získáte také potřebný obalový materiál. Jsme významných hráčem na poli stěhovacích služeb v ČR i celé Evropě a můžeme nabídnout celou řadu souvisejících služeb.

Kompletní  stěhovací servis

Kdo si zvolí naše služby, získá kompletní stěhovací servis. Můžeme vám tak dovést nový nábytek z obchodu a smontovat jej v novém bytě. Vzniklý odpad samozřejmě uklidíme a odvezeme k ekologické likvidaci. V rámci stěhování nabízíme demontáž větších kusů nábytku, zajištění potřebného obalového materiálu, zapůjčení krabic a přepravek, pečlivé zabalení i těch nejkřehčích věcí, úklid a odvoz nepotřebného nábytku a spotřebičů na skládku nebo na sběrný dvůr.

Co stěhujeme?

V rámci stěhování bytů Praha stěhujeme téměř cokoliv nejrůznějšího tvaru, velikosti nebo hmotnosti. Zabýváme se také stěhováním těžkých předmětů, jako jsou klavíry, trezory, stroje, laboratorní přístroje nebo velké sochy a starožitný nábytek, který nelze demontovat, dále stěhujeme klimatizace, kotle i servery. Na vše jsme dostatečně technicky vybaveni, máme auto s hydraulickou rukou i speciální stěhovací vozy s výklopnými čely.

Zásady týmu stěhování bytů Praha

Jaké jsou naše zásady v podnikání v oblasti stěhování a vyklízení nemovitostí? Udržujeme si kvalitní vozový park s nejmodernějším vybavením. Zaměstnáváme pouze stálé a plně kvalifikované pracovníky, které pravidelně školíme a přezkušujeme. Specializujeme se i na těžká břemena a pracujeme i v nepříznivých podmínkách. Nevyhýbáme se žádným zakázkám od přemístění jednoho kusu nábytku po stěhování velkých administrativních prostor.

Zaujala vás naše nabídka? Chcete vědět víc? Kontaktujte nás a zeptejte se na cokoliv. Rádi vám poradíme a vytvoříme nezávaznou cenovou kalkulaci.

Zdroj: PR článek.