Homepage»Novinky na webu»Svatba a její nálady

Svatba a její nálady

Neděle 17.června 2018 v 07:14h Přečteno: 1309 x

Sňatek a svatební obřad bývají jednou z nejslavnostnějších událostí v rodině a v životě vůbec. A proto je třeba se pečlivě připravit – důležité není jen pohoštění přítomných milých lidí, ale i slavnostní výzdoba a pěkně zabalené dárky tu mají své místo. Dobře zvolená dárková krabička, místo balícího, byť ozdobného papíru, je při tomto svátečním aktu mnohem vhodnější.

Svatba nejsou jen úřední úkony a hostina -  tolik emocí, většinou tedy příznivých a kladných (slzy jsou tu převážně od radosti) se vidí málokde, snad jen při narození dětí.

Giftishop chce k vaší radosti a rozzářeným očím přispět, a to svými luxusními produkty, jako jsou právě slavnostní přání ke sňatku a úžasné obaly na dárky.

A při příležitosti svatby bývá dárků vždycky dost a dost. Ženich obdarovává nevěstu, případně si dávají dárky navzájem, rodiče přináší dárky svým čerstvě oddaným dětem, spousta dárků zde bude od svatebčanů – hostů.

Takový dárkový voucher se hodí třeba pro novomanžele od svědků, anebo naopak novomanželé mohou tento druh dárku předat svědkům za to, že se ujali tak závažného aktu, jako je odsvědčení sňatku.

Jak zabalit dárek pro novomanžele, anebo jak předat či poslat svatební přání?

Na hotovost, anebo různé poukazy jsou vhodné zdobené dárkové obálky, které navíc krášlí saténová stuha a dekorace v podobě květiny či motýlka. U obálek, stejně jako u všech dalších svátečních obalů, je výběr z několika barevných odstínů.

Všechna dárková balení si můžete včas objednat on-line a pak už se jen pustit do zabalení dárku – ať jste rodič, svědek, svatební host, anebo samotný novomanžel nebo novomanželka.

Podle velikosti dárků si můžete vybrat buď dárkové krabice, nebo truhly. Ke každému dárku je vhodné připojit i stylovou dřevěnou jmenovku.

Svatební přání, která budete předávat osobně před, anebo po obřadu, nezapomeňte vložit také do pěkně zdobené obálky.

Novomanželům hodně štěstí na cestě životem a svatebčanům dobrou náladu, ke které tyto slavnostní obaly jistě přispějí.

Zdroj: PR článek.