Homepage»Novinky na webu»Světlé barvy a totální mix v interiéru je momentálně IN

Světlé barvy a totální mix v interiéru je momentálně IN

Pondělí 29.července 2019 v 08:55h Přečteno: 1876 x

Bydlení: Možná už jste si všimli, že se v poslední době těší velké popularitě světlé barvy v interiéru a nejen to. V oblibě jsou i styly retro, venkov, skandinávie, provance, vintage. Sehnat vše v jednom stylu je nejen náročné po stránce pestrosti sortimentu, ale i finančně.

Proto nezřídka můžete vídat několik stylů dohromady a nutno poznamenat, že v tomto ohledu mnozí představují opravdové mistry. Sladit moderní nábytek, barvy, doplňky a doladit o bytové textilie - to už chce hrstku estetického cítění. Přesto se to většině lidem daří.

Mix různých stylů

Proto není výjimkou vidět moderní matnou bílou kuchyňskou linku se světlými kuchyňskými spotřebiči design retro a doplňky ala venkov – cibuláčky, staré hrnce, cedníky, dřevěné poličky, komody. Případně moderní koženou sedací soupravu, huňaté bílé či světle kávové přehozy, bílé polštářky, lucerničky, svíčky a jiné originální dekorace v oblíbeném stylu provance či vintage, které dokáží velmi zjemnit a zútulnit. Jak uvádí redakce bydlení.

Rádce po internetu

Redakce bydlení píše. Vznikají různé internetové diskuze a lidé si mezi sebou radí, co by se kde hodilo, čím ještě doplnit, kde co koupit a sehnat. Ve finále je každá domácnost originál a velmi útulná. Chceme tím naznačit, že není vůbec nutné držet se pouze jednoho stylu a naříkat, že nemůžete sehnat stejný styl, případně dvě stejné věci.

Rozdílnosti se nebojte

Originálně mohou vypadat i dvě rozdílné lampičky na vašich nočních stolcích v ložnici. Právě to způsobí, že se vymaníte ze zažitých stereotypů a vaše domácnost ožije, protože do jejího zařizování vložíte kus sebe, případně vzpomínky, použijete-li nábytek či dekorace z půdy po babičce.

Nic proti vzorovým pokojíčkům, které jsou nám mnohdy inspirací v nábytkových řetězcích. Ale díky tomu, že se lidé nebojí experimentovat a používat také již dávno odložené věci vznikají originální a neokoukané domácnosti. Samozřejmě nic se nemá přehánět, aby takový interiér pak nepřipomínal vetešnictví. Pamatujte proto, že všeho s mírou.

Redakce časopisu bydlení

Zdroj: PR článek.