Homepage»Novinky na webu»Televizní stolky pro ideální požitek ze sledování předpovědi

Televizní stolky pro ideální požitek ze sledování předpovědi

Pátek 8.června 2018 v 09:00h Přečteno: 1618 x

Nábytek, bez kterého se dnes už neobejdeme, ale ještě před padesáti lety neměl určitě takový smysl, jako má dnes. Klíčovým rozměrem pro TV stolky je samozřejmě jejich výška, která má největší vliv na pohodlí při sledování televizekřesla nebo třeba gauče. Úplně ideální pak bude stolek s párem koleček, se kterým půjde snadno manipulovat. Ideální hlavně pro kancelář, ale samozřejmě i obývák nebo ložnici. Občas se prostě každý chce podívat z jiného úhlu, neberme to jen jako okřídlené rčení…

Pro hodně malé místnosti zvažte rohový stolek, uspoří dost místa

Praktické řešení, které se jen tak neokouká – rohový televizní stolek – je ideální hlavně pro garsoniéry nebo třeba také byty dispozice 1+1. A materiál? Objevuje se samozřejmě nejčastěji dřevo, často je k vidění nějaký kov, typicky to bývá ocel. Od věci ale není ani temperované sklo, které vydrží celé věky a rozhodně na něm není vidět každý otisk prstu, jak by se mohlo na první pohled zdát. Zabrání tomu totiž speciální úprava.

Možná prosedíte během deštivého odpoledne před televizí i několik hodin, možná se budete dívat jen na televizní zprávy a pak televizor hned vypnete. To už je věc vkusu a samozřejmě také volného času. V každém případě, pokud se rozhodnete pro TV stolek, půjde rozhodně o dobrou volbu. Ideální by však bylo, aby televize zaujímala pozici ve výši očí. Nebojte se s TV stolky trochu manipulovat, žádné umístění přeci nemusí být právě definitivní na příštích několik let dopředu. Stolky mohou být klasické, ale také s trochou orientálního nádechu nebo rustikální, nabízí se i skandinávský design a s ním spojená mimořádná kvalita.

Udělejte si čas a prohlédněte si všechny možnosti, co jsou zrovna k mání. Možná budete tou pestrou paletou opravdu překvapeni.

Zdroj: PR článek.